Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway 2016

Dacia Sandero är den bäst säljande i vårt land till privat bil. Under 2016 Sandero Stepway och få många estetiska och mekaniska förändringar.Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway 2016

Antar att Dacia Upptäck, i sin konventionella variant -I närheten av fyra meter lång och Stepway -maquillaje vara SUV- bilen mest efterfrågade av den speciella användaren i vårt land. Trots sin framgång, tryck emot kraftfull estetiska uppdatering, utrustning och mekanik, precis som markerar sex år sedan lanseringen av den nuvarande generationen.

Allt detta kommer att ske runt sommaren 2016, när Dacia Sandero känna andra generationen det vadet genom ett område av motorer 1,2 16V bensin som kommer att leverera både Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway i 75 CV. Denna bensin variant samexistera med en mer kraftfull 0,9 TCe 90 hk. I kapitel Diesel, kommer den nya Dacia Sandero använda motorer är kända på Nissan-Renault Alliance, särskilt för att 1,5 dCi som är tillverkad i Valladolid och kommer att presenteras på den Dacia Sandero 2016 med två effektnivåer, 75 och 90 CV, Liknande befogenheter både bensin försörjningen och diesel. Det kommer även att drivas av gasol och 90 hk variant, men endast tillgänglig för Dacia Sandero Stepway.

När det gäller fall nya förändringar, införliva robotiserad Easy-R enkel och associerad med kopplingen 0,9 TCe 90 motor i både CV och kropps alternativ, Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway.

I den estetiska delen, kommer ändringarna får Dacia Sandero viktig, långt utöver vad vi är vana vid denna rumänska märke. Nydesignade strålkastare, kylargrillen mer elegant välkomna logotyp, mycket mer kraftfull och sportig lägre kjol... vara ett kännetecken för Dacia Sandero 2016, kommer han att försöka komma undan i sin brors image Dacia Logan, som kommer att förändra november 2016. Dessa förändringar kommer att få Dacia Sandero många fler anmärkningsvärt när det gäller Dacia Sandero Stepway, som också kommer att skilja sig från sin bror Dacia Sandero i krom kontakt inne i grillen och i synnerhet i en främre stötfångare och nedre förkläde med en stor personlighet och antinieblas mycket tydlig. Även tagga Sandero Stepway konventionell Sandero baktill i en mycket mindre flashiga reflex.

Inne i Dacia Sandero förändringar kommer att vara mer subtil, med fokus på en moderniserad version av multimediasystemet, som du kan gå ännu backningskameran som optionn. Och allt detta med priser som inte bör ändras mot Dacia Sandero och Dacia Sandero Stepway vi redan vet.

Adblock
detector