BMW X2 … och dess rivaler SUV

Detta kommer att vara BMW X2 ... och så kommer dess konkurrenterDetta kommer att vara BMW X2 ... och så kommer dess konkurrenterDetta kommer att vara BMW X2 ... och så kommer dess konkurrenterDetta kommer att vara BMW X2 ... och så kommer dess konkurrenter

när BMW Han visade oss sina planer för de kommande åren under den första presentationen av den nuvarande och hittills opublicerade Series 2 Tourer, ett hav av silhuetter fyllde skärmen bredvid den redan näring end varumärke. Den obestridliga aspekten av denna modell minivan som tålde ingen dubbel tolkning Det klargjorde att BMW även reserverat utrymme under för SUV den storleken. Och att vi kan nu bekräfta att den BMW X2.

den nya BMW X2 det kommer att lansera varumärket i kommande månaderna (Förmodligen sent 2017 eller början av 2018) är större som också Audi Q2. Med 4,35 meter lång, Det är också större än den första Nissan Qashqai revolutionerade verkligen marknaden. I själva verket, i BMW rakt på sak storlek Range Rover Evoque, som visste hur man hittar sin plats där, mer kompakt än andra tyskar som då kommer att tala med stor framgång utan att offra högre pris. En titt nu att BMW X2.

BMW X2: en mini X1

den BMW X2 som kom ut på marknaden (som du Vi erbjuda sina första bilderna X2 prototyp tillsammans också varumärket Concept presenterades på förra Paris Motor Show) Den har samma plattform som BMW X1, som förra året blev motor tvärgående och lägga fram driv som en flagga. Det delas med sin Mini varumärkesutveckling, som är födda alla de senaste produkterna Mini, samt minibussar 2 Series BMW.

Efter några månader kommer det också komma denna BMW X2 redan inte söker både praktiska och stort utrymme, men dynamiken och originalitet. Den nuvarande X1 är längre än vad den nya "coupe" X, även om X2 kommer att vara mer än så. Det kommer att bli den Utgångspunkten för en ny BMW, det inte längre har sin målsättning att nå två miljoner bilar per år ... produceras för att han lyckades.

BMW Concept X2mekaniskt Det förväntas att den nya BMW X2 innehåller den senaste generationen av motor varumärke, räkning, och till skillnad från andra övriga ledande BMW SUV med även versioner sDrive dragkraft enda axel, i detta fall som vi har sagt leda. Det är mer än troligt att X2 version doserar tillgång till att börja med 18d 150 hk Diesel, följa en 20d 190 hk och kulminerar med 25i bensin med 231 hk ström.

BMW X2 Det första en ny era

Låt oss nu som kommer att representera varumärket i denna nya BMW X2. Oavsett vilken BMW design har varit progressiv, kan identifieras, men aldrig samma från en kontroversiell designern Chris Bangle heter: om Mercedes kan föryngra din bild som den har gjort under de senaste åren, hur coolt det skulle inte nu BMW. Den slutliga X2 kommer att vara för första gången i sin produktionsversionen efter sommaren, i Hall of Franckurt, där det kommer att visa både en förskjutning i design vid en lämplig tidpunkt, ser att Mercedes har blivit försäljning i den första tillverkaren premiummarknaden.

Om du ger mig sallad, tomat, vinäger, olja och några vanliga kryddor, kanske får göra en sallad. Lämna det till ett kreativt geni och du kan kontrollera vad som verkligen förbereda en maträtt, den "komponenter" De kommer att vara, men kanske kostar ens känner igen dem. Är detta fallet Karim Habib, chef för BMW designen, före honom i uppdrag att "BMW Reinvent" i allmänhetens ögon. Helt enkelt har det varit känt njurar från fronten för att bygga fritt, som om han skulle få från här och där.

ny stiliserade strålkastare kunde föreställa sig en BMW i8, men mycket genomarbetade. Även vår illustratör, Schulte, med välinformerade källor, tror att så småningom X2 är lika riskfyllt som X2 konceptet presenterades på Paris Motor Show. Konceptet startade med djärva förslag, djupa fördjupningar på sidorna av stötfångaren för att ge vika för luft påminna Lexus eller med ett mittuttag "bowtie" Kia kommer att försvinna. Ja fortfarande "vaggan" i stället för den sorgliga ansikte på den nedre stötfångaren många SUV: inte att lura ögat och tänka sig att göra Campero höjd och asfalt användning i dessa bilar.

Sätt bredvid en BMW X4 och kommer att verka överdrivna, full av veck i huven, strålkastare nästan assimileras in i grillen och bak, försöka komma ihåg sitt ursprung sedan: det kommer att verka krystat bredvid fluiditet X2. Habib har vågat ännu, eftersom där är Hofmeister kink i bakrutan är? Han har omtolkas tills närmare att lösa Giugiaro i slutet av 70-talet med den legendariska BMW M1 coupe. Om det inte resonans i ditt undermedvetna, har "delokaliserad" just där emblem BMW, så du minns M1 även bar en i varje bakre hörn. Den tjocka bakre stolpen, vilket garanterar styvhet, gör det klart att denna design har en lång väg framåt, särskilt med så många äldre bröder.

Rivals: Audi Q3

Audi Q3Vi börjar nu att analysera vad är främsta rivaler hittar marknadsföra nya BMW X2 och visa en länk i slutet för dig att kontrollera din nuvarande utbud på marknaden. Vi började med att Audi, betonar att den nya BMW X2 kommer som nämnts ovan, närmare storleken av Audi Q3 Q2. I alla dessa fall är det också elaborations från den kompakta varumärkesplattform. Vill du ligga steget före Audi? BMW tror att ha täckt detta område även med sin Mini. den Audi Q3 mäter 4.39 meter längd och en del Priset på 31.000 euro.

Priserna varierar och Audi Q3

Rivals: Mercedes GLA

Mercedes GLAAtt veta att mode SUV still going strong och dess konkurrenter skärpas, Mercedes har precis infört i januari på Detroit Motor Show nya GLA. Denna SUV kommer att komma till marknaden under de första månaderna av 2017 GLA, kommer att visa en något ny design, förbättrad aerodynamik och behålla sin nuvarande utbud av motorer, medan innehåller den nya GLA 220 4Matic 184 hk. Mercedes GLA Det uppmätta 4,42 meter och dess utgångspriset är också krypterad, såsom Audi Q3 i 31.000 euro.

Och priserna varierar Mercedes GLA

Range Rover Evoque

Range Rover Evoquei Land Rover insåg att priset var inte ett problem Om produkten var attraktiv och fem år senare, sval ens utseendet på denna framgångsrika Range Rover Evoque. Storleken på BMW X2 är redan kan opfrecerse i olika organ, vilket leder till en helt ny familj: van för 3 dörrar, 5 dörrar och även Cabrio. Vem som helst skulle kunna tro något annat? den Range Rover Evoque mäter 4,37 meter och det har ett utropspris på 35.000 euro.

Range Rover Evoque Range och priser

Du kanske också är intresserad av:

Alla nya 2017 SUV, märke till märke

Det var BMW Concept X2

Framtida SUV duell: BMW vs Audi Q2 X2