BMW 3-serie: den revolutionerande ny generation kommer

Den framtida BMW 3-serien kommer att vara mycket mer än bara förnyelse och kommer att innehålla flera lösningar när det gäller konstruktion och anslutningsmöjligheter. Här är alla detaljer i en saloon referens.

Den nya BMW 3-serien kommer att bli verklighet 2019

Den nya BMW 3-serien kommer att bli verklighet 2019

Den nya BMW 3-serien kommer att bli verklighet 2019

Den nya BMW 3-serien kommer att bli verklighet 2019

den Framtida BMW 3-serie som mynnar i 2019 Det är mycket mer än att förnya en salong eller kloning av dess övre serien. med saga nya 3-serien, BMW har för avsikt att leda tillverkning flermaterial, nya koncept anslutning och säkerställa permanens av traditionella förbränningsmotorer. Men gå på fester.

Om Framtida BMW 3-serie -G20 generationen, redan i bevis, daterat officiella presentationen sent 2018 och till salu i början av 2019- du inte hittar något revolutionerande på det sätt som jag lägger in tveksamt, jag försäkrar er att om bakgrunden. Vi står inför vad som möjligen el större generationsskifte i historien om varumärket, materialiserad i en saloon större förpackningar och transiterar till förarlös bil.

2019 BMW 3-serieBMW Serie mars 2019: teknik och inredningsdetaljer

i BMW 3-serie du hittar massor av nyheter. i hytt, Du kan se en interiör renare, med färre knappar och många funktioner gestural kontroll. På detta BMW anspråk har hört kunden att utveckla mer intuitiva funktioner, med bibehållen i-Drive vredet. Konceptet i-Vision är den nya inspirationskälla i det estetiska; 5 och 7-serien inom teknik, också öka serien serie 3 i många andra områden. i anslutning, bara vill BMW är ansluten bil paradigm i den utsträckning som bilen spelar rollen som personlig rörlighet partner. Användaren kommer att ha även regelbundna uppdateringar av programvara med vilka föryngrar G20 generation, digitalt, sex i sex månader. Men vad BMW inte glömma är att bakom ratten, kommer det att finnas en föraren att fortsätta köra tycke, och där, framtida 3-serien döljer en annan revolution mer.

BMW Serie mars 2019: ännu lättare

den BMW 3-serie nya generationen du kommer den lättaste i den mån XXI århundradet. I genomsnitt väger det om 80 kg mindre. Dubbel merit, eftersom det blir också vara större. 6 cm mer i längd, varav två av dem är koncentrerade mellan axlarna. Mer amplitud, är också bredare. I sin nya front kommer vi att se vissa estetiska resurser för framtida fartygs logo, Serie 8, fortfarande i konceptet form. hans "huden blir mer känslig" eftersom det kommer att finnas större närvaro av aluminium medan "deras ben" anländer förstärks med nya proteser. välkomna arkitektur CLAR Serie av stora laden flermaterial, men återigen lärde jag mig hur man tillämpar de 3-serien tack vare nya byggprocesser kolfiber förformar efter större eller inbäddade metallelement som kan bultas andra delar. Han har också lyckats BMW förenklar och förbilligar tillverkning kompositelement, så kolfiber Det kommer att sträcka sig bortom pelaren inuti den andra nya strategiska områden.

2019 BMW 3-serieBMW Serie mars 2019: motorer

i framtida motorprogram för BMW 3-serie Det kan låta som allt eller nästan allt. Du vet säkert att varumärket har enheter 3, 4 och 6 cylinder, men inte alla är baserade på "kit" Modular 0.5L kapacitet per cylinder, är alla överraskningar, och tydligen bra.

I allmänhet, motorer i nya BMW -serie mars 2019 kommer att förbättras med 2,5 procent avkastning, medan när det gäller det kommer att sänka förbrukningen runt en 5 procent. För att uppnå versioner som 316D längre fyrcylindriga att ha 3. 318 bibehåller nuvarande arkitekturen, men går till 163 hk och vridmoment upp till 35,7 mkg, medan 320d och 325d De beräknade 190 och 238 hk. Alla fyrcylindrig turbo diesel kommer att ha dubbla kaskad, vilket ökar trycket i insprutningsskena, EGR-ventiler -Av dubbla kanal höga och låga tryck- och DeNOx-katalysatorer tvåstegs. Inte alla inne ändras också, mycket som något konisk cylinder och expansion planerad att förvärva varm cylindrisk form. Alla träd kommer också att balanserade. Bensin, mindre vikt, högre insprutningstryck -350 Bars- nya geometrier pulveriserat bränsle, separat kylning Block och topplock och inkorporerar partikelfiltret.

För älskare av de mest passionerade förespråkare, dubbel gåva. Först kommer det att finnas en Diesel version M, utvecklats av M Prestanda och den stora motorbasen 6 triturbo cylindrar. Samtidigt både framtiden BMW M3 som hans M4 version av Serie 4 (modell avvika från den tekniska grunden för Serie 3), De kommer att elektrifiera tillsats av en elektrisk driv mellan värmemotor och automatisk växellåda, vilket ökar dess effekt till 460 hk och förbättra bränsleförbrukning och utsläpp.

Adblock
detector