Så det kommer att bli den andra generationen av Nissan Juke

I höst och vi vet definitivt den nya Nissan Juke. Återigen en mycket riskabel och sportig design, vi föra vissa detaljer i sin andra generation.

Nissan Juke: detta kan vara din andra generationens

Nissan Juke: detta kan vara din andra generationens

Nissan Juke: detta kan vara din andra generationens

Nissan Juke: detta kan vara din andra generationens

Skriv detta datum i din kalender 2017 motor: höstsäsongen. Det kommer att vara i september, under Frankfurt Motor Show, eller slutet av oktober, under Tokyo Motor Show, Nissan när vi officiellt avtäcker de första rapporterna om dess förväntade andra generationen Juke. Eller kanske mer än sannolikt använda de två händelser: den första visning och den slutliga produktionsmodell, medan det i andra vi presentera sin variant e-Power, med en ny hybrid prototyp. Medan du väntar kan vi redan komma framåt i Autopista.es nya uppgifter om hur kommer detta helt New Small SUV.

Ja, för om när han föddes Nissan Juke var praktiskt taget ensam i SUV-segmentet urban, och alla strålkastare riktade mot honom, och när den anländer i slutet av 2017 eller början av 2018 sin andra generation kommer att möta en riktig bataljon. De redan etablerade och ledande försäljning, Renault Captur, Peugeot 2008 eller Opel Mokka X, Nya Seat Arona, Stonic Kia, Opel Cross X ... och många nya konkurrenter under utveckling och kommer att läggas. Därför kommer dess utveckling beror på deras framgång den här gången.

Vad är ingen tvekan om att nya Nissan Juke kommer att förbli, mer än troligt, den mest originella och riskabelt SUV i sin klass. Många av dess funktioner tillkännages när de kommer från konceptet Gripz (Som du kan se dina foton och även bevittnat live med sin designer), presenterades också vid den tidigare upplagan av Frankfurt Motor Show 2015. Och tydligen sett, och även om naturligtvis den slutliga utvecklingen är mer konservativ, sätta scenen är uppenbar.

Den nya Nissan Juke kommer därför att ha en bild av de mest suggestiva. införliva nya LED strålkastare formad pil, ett främre galler märkt V-formad och mycket nerv längs kroppen, även med detaljer redan presenterade nya Nissan Micra. I själva verket just den nya Micra också riskabelt Juke kommer att ta denna nya plattform. Det är en ny modulär arkitektur allians Renault / Nissan, premiär på verktyget och kallas CMF-B. Lättare och mer hållbart chassi, kommer denna bas också anställa nästa ny generation Renault Clio.

Nissan Juke 2017Med en anmärkningsvärd utveckling som syftar till att påverka den i lätthet och också ljudisolering, den nya Nissan Juke kommer också anta många komponenter och teknik för sin storebror Qashqai, eftersom deras förnyade multimediasystem, fullständig multifunktionsdisplay märke på 5 tums färg för instrumentering eller säkerhetssystem och köra hjälp Intelligent Ride Control (Reducerar kropp vertikal svängning) och Trace Intelligent Control (Hjälp att registrera Juke mer exakt spårning). I båda fallen fungerar systemet på bromsar och motor. Och, naturligtvis, även har automatisk nödbromsning och detektering fotgängare, perifera kameror, bland andra innovationer.

Nissan Juke 2017: motorer

Mekaniskt den nya Nissan Juke kommer att innehålla den senaste generationen av motorer Nissan, och effektiv tillfällig nyhet. Bland de förstnämnda kommer att belysa ankomst, som i Micra, en 0,9 Turbo bensinmotor 90 hk effekt, tillsammans med Diesel 1,5 dCi De är kända i alliansen, men premiär nya befogenheter. I bensin, är det också beräknade ankomsttid 1,2 TCE 115 hk och det är mer än sannolikt en 1,6 TEC upp till 220 CV, samma ridning Renault Clio RS Trophy.

Däremot kan den stora nyheten om Nissan Juke nå en nya särskilda hybrid version, enhet är känd med e-Power namn. I den nya Micra har redan meddelat den troliga nya hybridlösning in i sortimentet, och Juke säkert också begrunda. I den kommande Tokyo Motor Show kommer vi att se en prototyp i förväg, men vi kan bekräfta att denna variant skulle säkert med elektrisk drivström Nissan Leaf (Dvs, erbjuder nästan 110 hk) Och en liten bensinmotor 1,2 TCE, som mer än sannolikt agerar endast som en generator. Dess elektriska intervall skulle därför vara hög. Redan de saknas för bara några månader för att fortsätta lära sig nya uppgifter om detta efterlängtade SUV.

Du kanske också är intresserad av:

Detta är den nya Nissan Micra

Så kommer Nissan Qashqai 2017

SUV med mer inre utrymme

Adblock
detector