Fem tabletter for å underholde barna i bilen

Tabletter ideelt for reiser med barn i bilenTabletter ideelt for reiser med barn i bilenTabletter ideelt for reiser med barn i bilenTabletter ideelt for reiser med barn i bilen

Tabletter er mange på markedet, men det er spesifikke for barn, ikke så mye. Men mange av dagens tabletter, med god foreldrekontroll, De kan også brukes av mindre på lange bilturer. Før 4 år, er det best å velge en tablett-leketøy, slik som Vtech, som bare innlemme spill. The Imaginarium -Paquito Mini- er ideell for eldre barn, slik at laste ned programmer. Fra 9 til 10 år, er det best å velge tabletter som Lenovo eller Gigaset, som ikke er spesifikke for barn, og la dem se filmer i bilen.

VTech Storio 3S

Den er tilgjengelig i to farger og inneholder 19 søknader som en kunst studio for tegning og fargelegging, et bibliotek av interaktive historier, spill med bevegelsessensor, en MP3-spiller, et kamera og video, klokke, stoppeklokke, mikrofon, kalender ... Også nye presenterer et program wifi -Kiddi kan tilkoples så de små kan kommunisere med sine foreldre smarttelefoner og andre tabletter Storio. Det er rettet mot barn i alderen mellom 3 og 9 år.

Pris: 89,99 euro

Lenovo Yoga 2

For å nyte filmer om bord og på sofaen i hjemmet takket være sin 8-tommers skjerm og en stereohøyttalere foran surroundlyd. Det er valget for de mest krevende, noe som også reflekteres i prisen. inkorporerer Windows 8.1 og dens batteri varer opptil 15 timer. Takket være den sylindriske batteri og bakplate, kan du bruke enheten i bokform, wedge, stativ eller bord, avhengig av hva du skal gi. Integra også bakre kammer 8 MP.

Pris: 249 euro

Gigaset QV830

Det er ikke en bestemt tablett for barn, men er ideell for dem og også for nybegynnere, fordi det er veldig enkelt å bruke, har en kompakt størrelse 8 inches og en god pris. Operativsystemet bruker Android 4.2.2., kjent som Jelly Bean og bruker en Wi høy hastighet, Ideell for alle programmer lastet ned fra Google Play som vi ønsker for barna. Den har en skjerm spesial ripebestandig og foran og bak kamera som gjør at bilder og videoer med HD-kvalitet.

Pris: 99 euro

Galaxy Tab 3 Kids

Designet for mindre hus, med mange kontoer pedagogiske programmer og omfatter sperreverktøy og time manager for å begrense bruken. Sine applikasjoner i form av klistremerke, er større og mer fargerike å tiltrekke seg oppmerksomheten til barna i huset. Den er utformet med animerte figurer, morsom musikk, og du kan ha det gøy endre karakter av grensesnittet. Blant de mest populære programmene finne Disney Channel Replay, Pocoyo TV eller Lær engelsk med Zoe.

Pris: 99 euro

Paquito Mini

Star er tablet butikker Imaginarium. Den har en 8-tommers skjerm og er utformet for unge publikum design, starter med apekatten trukket på midtknappen. Du har flere muligheter for foreldrekontroll og en rekke programmer for barn, fremhever agenda for skolen eller belønninger for foreldre sette barnet mål, som de møtte, de gir tildelinger. også integrerer en bakre kamera og en foran en HDMI-tilkobling for å koble til TV eller bluetooth.

Pris: 170 euro

Du kan også være interessert

Barn, alltid støttet stol

Barn i bil 5 spørsmål som oppstår med den nye loven

Reise med barn, alt du trenger å vite