Nissan Juke 2017: den revolutionära liten SUV, om

Den första Nissan Juke bröt formen för sin avantgardistiska design. Den nya generationen, planerad till 2017, kommer att vara lika eller mer häpnadsväckande. Här är ett genombrott.

Första bilderna på vad den nya Nissan Juke

Första bilderna på vad den nya Nissan Juke

Första bilderna på vad den nya Nissan Juke

Första bilderna på vad den nya Nissan Juke

den SUV feber dess temperatur fortsätter att stiga. För några dagar sedan, vi publicerat en omfattande guide till alla SUV som kommer att anlända i resten av 2016 och 2017. I denna rapport ingår vi inte verkligen viktigt att en bil, en modell bara få nyheter mycket, mycket fräsch: den ny generation Nissan Juke.

Enligt den information som finns tillgänglig Autopista.es, avstämning av Nissan Juke av andra generationen Det är i sin slutliga utvecklingsstadium. Vad händer om vi kan förutse att detta urbana SUV segment B Det kommer att finnas tillgänglig på marknaden 2017.

2017 Nissan Juke: strukturen och tekniska gener

den ny bil plattform konstruktion, som är en förkortning CMF-B den Renault-Nissan grupp, kommer att vara ryggraden i den nya Nissan Juke. Bilen kommer debut denna plattform kommer att bli nästa generations Nissan Micra och kommer att följa den nya Nissan Juke och, naturligtvis, den bäst säljande Renault Clio, som bara vet huvudlinjerna i en djupgående förnyelse.

lättare och starkare material (Mindre vikt och därför mer effektivt och smidigt körning) bilda strukturen New Nissan Juke 2017. Mekaniskt, väntas fortsätta att satsa på "downsizing", dvs. turboladdade motorer både diesel och bensin och låg kapacitet. På detta område skulle tillförseln av bensin förvänta Motorer 1.2 TCe 120 hk och 1,6 TCe olika effektnivåer (över 200 hk i Juke Nismo sportiga versioner). Inte heller bör vi utesluta en hybridversion som den redan inrättat ett år sedan prototypen Nissan Gripz.

Nissan Juke Concept Gripz2017 Nissan Juke: bet konstruktion

En stor och riskfyllda satsningar första Nissan Juke det var dess revolutionerande design. i detta andra generationen, Japanska företaget vill "orsakar" förare med Slingrande, futuristic, kantiga linjer knappast gå obemärkt förbi för det mänskliga ögat.

I denna estetiska materia, kommer vi att föra Nissan Juke framtid Du har många liknande funktioner till Nissan koncept Gripz visas på Frankfurt Motor Show 2015.

Nissan Juke 2017: rivaler

copetition som kommer att möta Nissan Juke 2017 Det kommer att bli riktigt svårt. Modeller som Peugeot 2008, Renault Captur och den nya Opel Mokka X försöker ställa saker och ting mycket svårt att urbana SUV Nissan. Detta är hans tre motståndare, men säkert kommer det att finnas fler stridstuppar som vill komma in i striden.

(*). Bilderna som åtföljer denna artikel är Nissan Gripz Concept (framtida Juke kommer att ha liknande design). Klicka på bilderna för att se vad som kommer att Nissan Juke 2017.

Du kan också vara intresserad

- Bästa SUV för mindre än 20.000 euro

- Köpguide: media eller kompakta SUV mest intressanta

- Jämför upp till tre bilar på en gång

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

Adblock
detector