Stinger Kia, den nya lyxbil med allmänna prisnivån?

Stinger är en av Kia bilar som mest omtalade senaste dagarna. Inramade i lyxsegmentet, meddelar det som kommer att få ett mycket konkurrenskraftigt pris ...

Kia Stinger, halvkombi coupe mode

Kia Stinger, halvkombi coupe mode

Kia Stinger, halvkombi coupe mode

Kia Stinger, halvkombi coupe mode

den hoppa tekniska och estetiska kvalitet av Kia under de senaste åren i Europa är det obestridligt. Den sydkoreanska företaget har ett attraktivt och komplett utbud av modeller, ett erbjudande som kommer att förstärkas snart med imponerande Stinger, sin nya och starkt engagemang segment den lyx.

Presenteras med pompa och ståt vid 2017 Detroit Motor Show, de första recensionerna av nya Kia Stinger De är mycket positiva. Senaste nytt om detta sedan med coupé är märkt om deras priser, med mycket konkurrenskraftiga och överkomliga priser jämfört med dess direkta konkurrenter, bland vilka inkluderar Audi A5 Sportback och BMW 4-serie Gran Coupé.

Autopista.es ekon av ett meddelande om intervju Artur Martins, vice VD för marknadsföring av Kia Motors Europe, som sade dessa intressanta ord till vår kollega Press Spanien. "Kia gör dem tillgängliga bilar, och vi vill starta bilen kvalitet, finish, material och premium utrustning, men alltid med ett rimligt pris, är vårt mål också att popularisera detta segment och ingen har att gå ner till en lägre kategori kan få tillgång till en KIA, så vi kommer att vara där människor kan vara. Vi kommer att vara i priset (i fallet med Stinger), under en Audi A5 beroende på den motor som används. Hur som helst, är KIA identitet som en generalist varumärke, inte ett premium "märke.

Kia inre StingerKia Stinger: Möjligt utropspris

På detta sätt och i enlighet med dessa uttalanden, utgångspriset på Kia Stinger Det kan vara runt 40.000 euro. En motor könen, kan vi ta som en referens den 2017 Audi A5 Sportback 2,0 TDI 190 hk (Stinger Kia kommer också innehålla ett 2,2 Diesel 200 hk), priset i Spanien av de 43,300 euro.

I fallet med bensinmotorer, den initiala utbudet av propellrar Kia Stinger Den kommer att bestå av två mekaniska: en 2,0-turbo fyrcylindrig 256 hk och 3,6 V6 biturbo 375 hk. Igen, kan vi hänvisa till de ekvivalenta versionerna av Audi A5 Sportback, med bensinmotor 2,0 TFSI 252 hk (från 51,630 euro) och S5 Sportback 3,0 TFSI V6 354 hk (med pris från 77,900 euro).

Kia StingerKia Stinger, utrustning höjdpunkter

den Kia Stinger kommer att ha en komplett och modern utrustning. När det gäller säkerhet och enheter av Körhjälpanordning, omfatta system som varning av trötthet hos föraren, den hjälp om integrerad med broms autonoma nödsituation (inklusive fotgängare detektion) frontalkollision, den adaptiva farthållaren, assistent underhåll på järnvägstrafiken alert korsa bakruta Head-Up display färg och flera information och kontroll fordon i den döda vinkeln.

För det mesta är ansluten, kommer inte att saknas i Kia Stinger en avancerad systemet för smartphones trådlös laddning och bredvid navigationssystemet med sju tums pekskärm stereo flera högkvalitativa kommer att erbjudas, inklusive en premie Harman / Kardon med en effekt upp till 720 W.

Adblock
detector