Skoda Yeti 2017: Den nya kompakta SUV “mini” Kodiaq

Fortfarande inte sålde Kodiaq, men Skoda förbereder redan en annan SUV. Den nya Yeti kommer att anlända i 2017 och med tanke på framgången för hans framtida bror tar hans drag ... och Seat Ateca.

Skoda Yeti 2017: så kommer den nya kompakta SUV

Skoda Yeti 2017: så kommer den nya kompakta SUV

Skoda Yeti 2017: så kommer den nya kompakta SUV

Skoda Yeti 2017: så kommer den nya kompakta SUV

den Sökmotorer inte fuska: Kodiaq Skoda och Seat är Ateca synonymt, otvivelaktigt framgång. De två SUV Volkswagen grupp De är på väg att bli lanseringar och News på året industrin i Europeiska motor. Listan över order och det intresse som genereras på Internet och definitivt talar för sig själv. Så mycket har överraskade dess popularitet, att även Skoda har omprövas Nu därför Frisättning av den andra generationen som var hans Första SUV: Yeti.

den Skoda Yeti ny mark för över 2017 med en ny produktfilosofi. Ja, för om de ursprungliga planerna av märket var så original och hålla kvadraten på den nuvarande modellen estetik, Kodiaq framgång och Ateca kommer att göra en del av din personlighet i utbyte mot en bild som tilltalar säkert mer att förlora. Detta har redan erkänt de ansvariga för varumärket i den aktuella Paris Motor Show 2016 ... och behöver bara se den första bilder som visar dig framtiden Yeti (Computer återgivningar av vår tecknare Schulte) För att se hur mycket hans äldre bror kommer att se ut, och även SUV Seat vid sin sida och tillbaka.

Skoda Yeti 2017: en SUV med mer utrymme

Men bortsett från den bild som du ser på bilderna, det är ingen tvekan heller att Skoda Yeti nya SUV kommer att vara mycket bättre. Och det kommer att vara i nästan alla delar. Om den nuvarande modellen och stack ut deras utrymme och inredning mångsidighet, andra generationen kommer att växa upp på alla sätt. Och till att börja med ökad längd bör tar längre tid även över de 4,35 meter, Online grovt med Ateca Seat. Anledningen är enkel: Volkswagen-koncernen förbereder redan utveckling ny liten SUV i en plattform, så utöver de redan aviserade Arona Seat och Volkswagen Polo SUV framtiden kommer också replik Skoda Fabia om. Och den stora Kodiaq (4,70 meter) lämnar mycket utrymme mellanprodukt.

Skoda Kodiaq: InteriorSom omkonfigureras som ett autentiska kompakta SUV, och långt mer än nytto tillförsel, Skoda Yeti 2017 nyfödda i samma MQB-plattformen VW-gruppen med användning av både Seat Ateca som Volkswagen Tiguan. Genom att öka i storlek, varumärke chefer säger att de fortfarande erbjuder större inre rymlighet, och en bålen och över 500 liter ... när idag den officiella Yeti strömmen ackrediterar 405 liter. Fotot som visas i artikeln är inne i nya Kodiaq, men bör inte variera mycket sin design. Och ingen brist på antingen, uppenbarligen många praktiska lösningar på vilken Skoda vi har kommit inom ramen för sin slogan "Simply Clever": Isskrapa, paraply, pappersmagasinen ryggstödet, nätverk ämnesföremål, etc. Det kommer att bli en SUV säkerligen den mest funktionella.

Skoda Yeti 2017: Future range

Men den nya Skoda Yeti 2017 kommer också att vara en mycket mer utvecklad SUV Tack vare den nya arkitekturen. Det är mer än troligt att hans äldre bror, Kodiaq, ta alla typer av teknik: Automatiska bromssystem i staden, omkrets kameror, adaptiv farthållare, trötthet detektorer system, blind fläck och filbytes ... kan även utrusta din nya assistent trailer. Vi får se.

När det gäller hans mekanisk intervall, ny Skoda Yeti 2017 Du bör inte ändra mycket den nuvarande erbjuda Ateca Seat. I bensin, den aktuella motor 110 hk 1,2 TSI och ge vika för nya 1,0 TSI motor och 115 hk och med endast tre cylindrar, lovande säker lägre konsumtion. Redan över den 1,4 TSI block, kanske i båda versionerna 125 och 150 hk (Det senare med cylinderavstängningssystemet) nu bör stänga förslaget bensin.

Skoda Yeti 2017Under tiden i Diesel är uppenbarligen 1,6 TDI 115 hk den motor~~POS=TRUNC tillgång området, medan ovanstående bör fortfarande visas på 2,0 TDI 150 hk. Det återstår att se om det finns en 2,0 TDI med 190 hk och... eller det här alternativet är reserverad för den övre Kodiaq. manuell och automatisk DSG dubbla kopplingar, med alternativ överlägsen dragkraft främre och allhjulsdrift kommer fullfölja erbjudandet på en SUV som bör förbli ett referens balans och kapacitet.

är bara för att känner till deras exakta datumet för marknadsföring och möjliga priser. Men, i vetskap om att den nya Skoda Kodiaq kunde nå marknaden till ett pris av 24,950 euro start, och Seat Ateca meddelas rabatter från cirka 22.000 euro, är mer än troligt att Skoda Yeti framtid är placerad i närheten av 20.000 euro boot, kostar cirka 1000-1500 euro mer än den nuvarande Yeti. Men alla de senare är redan spekulationer. Toca vänta lite längre ...

Du kanske också är intresserad av:

Framtida nya Skoda förrän 2019

Skoda Kodiaq: en SUV med mycket konkurrenskraftiga priser

Alliance Skoda och VW i bilder

Adblock
detector