Alla nya 2017 bil märke till märke

Assist marknaden under resten av året och under 2017, en veritabel lavin av nyheter: Qashqai, Ibiza, Polo, Insignia, Duster ... Allt förnyas sälja.

Alla bilar och stadsjeepar som kommer till årets slut 2017

Alla bilar och stadsjeepar som kommer till årets slut 2017

Alla bilar och stadsjeepar som kommer till årets slut 2017

Alla bilar och stadsjeepar som kommer till årets slut 2017

ALFA ROMEO

Veloce Alfa Giulia. December 2016. Denna version, med en specifik sport personlighet, kommer att vara mellan intervallet och konventionella Giulia Quadrifoglio version. Du kunde ha ett extra batteri för att ge lite extra hästkrafter med en bensinmotor stöd, för att uppnå en effekt på 350 hk.

Alfa Romeo StelvioAlfa Stelvio. maj 2017. Den första italienska märket SUV kommer att baseras på plattformen av Giulia och det kommer att dela med motorer och teknik, inklusive versioner tillbaka och fullständig framdrivning. Alfa Stelvio kommer att kallas och kommer att presenteras i november i Hall of Los Angeles, men Europa kommer inte fram till våren 2017.

AUDI

Audi A5 Sportback. November 2016. A5 område kommer att kompletteras med Sportback 5-dörrars version. helt ny modell, och även bygger på MLB-plattformen iscensatt först A4. Den nya A5 Sportback silhuett är längre, men också lägre. Det har fått utrymme och minskad vikt.

Audi Q5. November 2016. Också från avancerad modulär MLB-plattform, kommer Audi forma den andra generationen av den Q5. Den nya plattformen är en längre hjulbas och kroppen kommer att växa till 4,67 meter (4,63 idag). Också det sänker sin vikt till mindre än 70 kilo inte.

Audi RS3 Sedan. November 2016. RS sport akronym når sedan version av A3 hittills närvarande endast i varianten 5-dörrars Sportback. Den ikoniska 2,5 motor 5-cylindriga Audi RS3 blir själ Sedan och kanske se en senaste utvecklingen när det gäller RS3 Sportback senaste 367 CV och tryck på barriären på 400 hk.

BMW

BMW 5-serie December 2016. På HPLC (Cluster Architecture) modulplattform, släpptes av den stora serien 7 kommer att utveckla framtida Series 5, i vilken höghållfasta stål kombineras med mer aluminium och kolfiber. I denna mening är en monohull förväntas lättare än de nuvarande 80 kilo.

BMW X2. 2017. Nya BMW X2 kommer att följa spåret av estetiska coupe av något SUV varumärke. Front X1, X2 ger nya mer sportighet och exklusivitet. Just nu vad vi har sett i Paris Motor Show som en prototyp.

CITROËN

Citroen C3. November 2016. Nästa generation Citroen C3 kommer att börja säljas i november med en helt ny, modern och casual look. Med 3,99 meter lång och 300 liter bagageutrymme, kommer det att vara i högsta grad urban strategi och inte vara brist på höga doser av anpassning.

Citroen C3DACIA

Dacia Sandero. November 2016. den mest sålda Dacia för hans förestående restyling framställs, när den fortfarande smälta strömområdet utseendet på robotiserad Easy-R för dCi och TCE versioner av 90 hk. Förutom en kropp annorlunda design, är anmärkningsvärda förändringar förväntas även i presentationen av dess inre. Även vissa förbättringar i ergonomi.

Dacia Logan. November 2016. små förändringar men uppdatera bilden mot den andra delen av sin kommersiella livet. Nya stötfångare, galler och varselljus. Den senare användning LED-teknik. Inuti Dacia meddelar förändringar i chintz, vissa aspekter av ergonomi och mer utrymme för att lagra småsaker.

Dacia Duster. sommaren 2017. Den nya Dacia Duster kommer att vara helt annorlunda på utsidan och insidan, men fortsätter att satsa på en produkt filosofi närmare en all-terrain ren än en SUV. Åh, och till rimliga priser, naturligtvis.

HONDA

Honda Civic. Mars 2017. Den tionde generationen av Honda Civic 5-dörr kommer att innehålla de turbobensinmotorer, en 1,0 trecylindrig 129 hk tillsammans med en 1,5-liters fyrcylindrig och 182 hk. De Diesel i-DTEC 1.6 120 CV tillkommer. Hela bilen är ny, och växer 13 centimeter.

FIAT

Restyling Fiat 500L. 2017. Den senaste uppdateringen införlivas i intervallen 500 och 500C gäller denna mest praktisk och mångsidig variant av Fiat, med förändringar estetiskt och utrustning uppgraderingar. Vandring och även för att leva modeller.

Fiat sedan gasol. 2017. Hur skulle det kunna vara annorlunda i Fiat område kommer den nya typen också införliva sitt erbjudande varianter med gasol. Det är inställd på att slå sedan kroppstyp motorn Fiat 120 hk 1,4 LPG 2017.

Testa bästa SUVFORD

Ford Kuga restyling. Oktober 2016. Ansiktslyftning som kommer att påverka estetik, nivån av utrustning och motorer. Det innehåller den nya 1,5 TDCi Diesel 120 hk motor, som ersätter 2,0 TDCi identisk effekt med löften lägre utsläpp och bränsleförbrukningen utan att minska prestandan. Förbättring inne med antagandet av tre Sync multimediasystem.

Ford Ka +. Oktober 2016. Ka konceptet ger en liten twist för att bli större, även under namnändring till Ford KA +. Det återstår en utilitaristisk, men nu förbättrar dess livability. Det uppmuntras av bensinmotorn Ti-VCT 1,2 liter, 70 och 85 hästar. Marknadsföring är omedelbar.

Ford GT. November 2016. Den förväntade Ford GT började marknadsföra i Spanien i november, men du kan redan ställt in på webbplatsen för varumärket. Denna återgång till super av blå oval stöds av segern under de senaste 24 timmarna av Le Mans.

Ford Kuga Vignale. December 2016. Den restyling av Kuga väntas i oktober. Kort därefter, i slutet av december i år får den eleganta Vignale finish, snarare än en uppsägning kan anses vara en annan modell av hög differentiering kommer att ha med normal Kuga.

Ford Edge Vignale. Januari 2017. Ford festlig klädsel till kant, vilket familjen Vignale ökar i antal och sort. Kommer interiören utrustad med all lyx och teknik som Ford har i dag och som vi har sett i Mondeo.

Ford FiestaFord Fiesta. mid 2017. Efter fyrtio år på marknaden utan att ändra sitt namn, kommer den älskade Ford Fiesta presenteras med ett effektivt utbud av motorer, utan att glömma sport avslutar ST. I princip är planerad att starta i femdörrars kropp, fortfarande okänt om det kommer att ha tre.

HYUNDAI

Hyundai i30. Januari 2017. Hyundai i30 kommer att anlända först femdörrars kroppen att växa in i en familj med familjen versionen och även möjliga varianter coupe eller senare skytte broms. Motorprogrammet kommer initialt att bestå av tre bensinvarianter och så många Diesel.

Hyundai Genesis CRDi 200 hk. April 2017. Den lyxiga sedan Hyundai landade på den europeiska marknaden med tre motoralternativ, alla bensin: En 3-liters V6 och 257 hk; V8 5.0 av 425 hk och en V6, i detta fall 3,8 liter och 315 hk (den senare är den enda hittills har vi i Spanien). I april debut en 200 hk diesel mekanik.

Hyundai Ioniq plug-in hybrid. juni 2017. Formeln valt Hyundai sedan med Ioniq av 4,47 meter har startat från en enda plattform för utveckling av tre versioner. Vi hade redan hybrid och el, visas den tredje varianten plug-in på scenen.

Hyundai i30 CW. juli 2017. Vackra estetik och bättre kapacitet för familjen kroppen. Om du letar efter en kompakt fordon som rör sig smidigt genom staden, men som samtidigt har en mycket användbar boot och kan resa bekvämt, här kommer du att ha ett mycket bra val.

Hyundai SUV-segmentet B. September 2017. Märket lämnar inte i bakgrunden SUV-segmentet sedan slutet av sommaren har förberett iscensättning av en ny B-segmentmodellen, kommer det att kämpa med artister som Mazda CX-3, Toyota HR -V eller Fiat 500X.

Hyundai i30 2,0 N. November 2017. sport variant undertecknats av N division, som kommer att konkurrera på marknaden med VW Golf Clubsport. Det finns fortfarande ingen officiell information i30 N, men dess två-litersmotorn kan vara runt 260 hk.

Hyundai Genesis sedan segment D. December 2017. För att stänga året kommer Hyundai att överraska oss med ankomsten av en ny Genesis sedan ett steg modell som kommer att ligga under den nuvarande Genesis sedan.

KIA

Kia Rio. End mars 2017. New Generation, en liten Kia Rio nu mer ungdomlig och sportig design. Ökar Storlek: växer till 4,06 meter (1,5 cm mer än den nuvarande modellen). Det är också något bredare och något lägre.

Kia RioKia Picanto. Slutet av mars 2017. Ny generation Picanto utilitaristisk, liten modell av den koreanska märket som lovar förbättrade finish och motorer. Det är planerat att utrusta nya trecylindriga 1,0-liters T-GDI också når nya Rio.

Optima plug-in hybrid. Andra kvartalet 2017. Plug-in hybrid variant Optimal salong kom ut på marknaden sedan mars. Den nya plug-in Optima utrusta bensinmotorn 2 liter 156 hk och 68 hk elektrisk. Den maximala strömmen till systemet kommer att vara 205 hk. Kia talar om en genomsnittlig förbrukning av 1,6 l / 100 km.

Kia Niro plugin. Andra halvåret 2017. Som fallet är med Ioniq modell Hyundai, crossover Kia, som redan på rea hybridvariant kommer halvårsskiftet med plug-in hybrid version. Hittills har den koreanska märket inte uteslutas vid ankomst eller ingen elektrisk Niro.

Kia Deportivo. slutlig 2017. Det skulle vara det första fordonet med rent idrottsliga karaktär av den koreanska märket. Fortsätt meddelar Kia begreppet GT Banan presenterades på Frankfurt Motor Show 2011. Större än Best. Effektnivåer som kommer att flytta mellan 200 och 300 hk.

INFINITI

Infiniti QX30. September 2016. Version SUV Q30, som skiljer sig från det genom att införliva skydd i den nedre delen av karossen och hjulet, ett avstånd för att förbättrats för körning på obelagda vägar golv och ett takräcke och legering specifik. Det marknadsförs under 2.2d 170 hk motor, automatisk växellåda och AWD (All Wheel Drive). Den har en stam med en kapacitet på 430 liter och priset börjar på 39,990 euro.

Infinit Q60. December 2016. Infiniti Q60 Coupé, baserad på Q50, ser ut att bli en riktig sportbil. Med vissa åtgärder 4,68 meter lång och slående estetik, utrusta högpresterande motor V6 biturbo 3,0-liter. Det kommer att finnas med bakhjulsdrift och den exklusiva framdrivningssystemet VR familj.

JAGUAR

Jaguar XE och XF GTDi. December 2016. Slutligen motorn intervallet "liten" bensin dessa två modeller begrunda vägen till Ingenium familjen. Modulära motorer, såsom diesel 2,0d, vilka är omdöpt GTDi har 1999 cm3, är lättare än tidigare, betalar 25 procent och förbrukar 10 procent mindre. En annan mekanisk innovationer av märket är en ny växellåda med dubbla kopplingar teknik och 8-hastighetsändring kallas av Transcend varumärke.

LAND ROVER

Land Rover DiscoveryLand Rover Discovery. tidigt 2017. Den äldre brodern av Discovery Sport kommer att vara den andra varianten av sporten område, men förmodligen inte den sista. Sport ta namnet antyder också en mer ambitiös och mer i stil äkta uppfattning om Discovery, alltså lyxigare eller mer Range Rover saga. Håll sju säten hans yngre bror, med den egenheten att den nya Land Rover Discovery "att torka" Den innehåller en automatisk fällbara säten genom smartphone.

Range Rover Sport 2.0D / 240. December 2016. Från Ingenium familjen, med 2,0 liter och används redan i Evoque eller Discovery Sport med befogenheter 150 och 180 hk, är varumärket lanserar en oredigerad version av denna turbodiesel med 240 hk som kommer också motor mindre än serien någonsin monteras.

Range Rover Evoque 2.0 GTDi. December 2016. Landa på helt nya bensinmotorer 4-cylindriga tillhör Ingenium familjen, som ersätter den nuvarande I4 motor som också börja använda Jaguar i XE och XF, laddad med tekniska innovationer och två nivåer av makt, 200 240 hk, men det är en början förväntas att frammana använda den mäktigaste av de två versionerna, tillkännager en förbrukning på 7,8 l / 100 km.

LEXUS

Lexus IS 300H. Januari 2017. Detta är en uppdatering för Lexus sportsedan, vilket tar några estetiska inslag ses i RC coupe för att uppdatera sin image. Det har en mer aggressiv galler och luftkanaler till hjulhusen, som förbättrar aerodynamiken samt några subtila förändringar inuti och en större center skärm.

Lexus LC 500. maj 2017. Denna lyxiga coupe markerar en ny era i Lexus inte bara av design men också av de nya utvecklingsplattform debuterar. Det kommer att vara vägen framåt för den japanska företag i deras framtida modeller. Det kommer att ha 477 hk V8-motor och 10-växlad automatisk växellåda, medan LC 500h hybrid version, V6, 354 hk utbyte.

MAZDA

Mazda MX-5 RF. Februari 2017. Version motoriserade skjutbart tak MX-5. Om taket över huvudet på sina passagerare ser ut som en coupe, utan honom -podrá-fly descapotarse i hans stil är full targa, eftersom sidosektionerna du stack för att förstärka känslan av skydd. Stammen kommer att vara 130 liter som är roadster; och motorerna kommer att vara två version med en duk tak: den 131 hk 1,5 och 160 hk 2,0.

MERCEDES

Mercedes E All TerrainMercedes E Clae All Terrain. Mars 2017. Undertecknandet av stjärnan vill konkurrera med Audi A6 All Road med en utvecklad från E-Klass Kombi och Mercedes har dubbat All Terrain version. Bland annat kommer det att ha en variabel höjd luftfjädring och skyddsvägar för låg.

Mercedes-AMG GT R. April 2017. Presenterades på Goodwood förra hallen, är R-GT en sport ände utvecklats från GT. V8-motor utvecklar inte mindre än 585 hk, 74 hk mer än den version S. Vikten har också minskat med 90 kg ett nytt avgassystem och kol-tak, bland annat.

MITSUBISHI

Mitsubishi GT-PHEV. Första kvartalet 2017. Nästa genereringsorgan och plug-in hybrid strategi SUV med 120 km elektrisk räckvidd termisk sammanfognings tre elektriska drivmotordrivmedel. Att bistå förbränningsmotorn och de andra två för att ställa in all-wheel drive.

Mitsubishi Outlander. Januari 2017. Uppdatera viktiga estetiska förbättringar och utrustning, särskilt i aktiva säkerhetsproblem. Hybrid version kommer också att innehålla ett nytt program -EV Priority Mode-som maximerar användningen av den elektriska motorn under körning för att förbättra bränsleförbrukningen och initial gasrespons.

Mitsubishi ASX. Januari 2017. ASX renoverat, ett fordon som just har överskridit även utanför förändrings detaljer på framsidan, med en mer aggressiv och en mycket modern grill strålkastare, men förmodligen införandet av nya inslag i anslutning.

NISSAN

Nissan Micra. Första halvåret 2017. Den fjärde generationens Nissan Micra blir mitten av varumärkesarbete för nästa år. Vinner barriären av 4 meter, vilket placerar honom lika möjligheter att bekämpa städerna. Därav en förbättring av inre rymd och ökad kapacitet dess stam, två av hans svagheter hittills vänta. Det delar också tekniska grunden med Clio.

Nissan MicraNissan Qashqai. slutlig 2017. I slutet av nästa år bör nå 2017 uppdatering Nissan Qashqai i nyckel estetiska, med en frontgrillen domineras av den stora centrala V, Micra och amerikansk stil modeller. Jag förväntades med ett system av halvautonoma körning redan till försäljning i Japan och framväxten av en plug-in hybrid version ett år senare, 2018, kommer också att nå Renult fordon.

OPEL

Opel Zafira. Oktober 2016. helrenoverats till den grad att förlora hans efternamn Tourer erbjuder en fantastisk interiör med en lastkapacitet på 710 liter i fem säteskonfiguration. Space och ergonomi är dess styrka, med en andra rad av enstaka platser som vika efter behag genom att lägga till alternativ modularitet. Dess motor linje passerar genom en 1,4 bensin 120 och 140 hk och en priori mest populära Disel 1,6 120 och 2,0 136 hk utöver den 170, den övre änden.

Opel Ampera-e. 2017. Lite eller ingenting att göra med den nya Ampera-e med den revolutionerande elektriska Ampera förlängd räckvidd 2011. I detta fall markerar början på en produktoffensiv till 2020. Vi står inför en kompakt 100% elektrisk femsitsig lovar inte bara slå de flesta konkurrenter för autonomi, uppskattas till mer än 300 km, men också märkt genom att vara en mer prisvärd bil nästa pris Renault Zoe på BMW i3.

PEUGEOT

Peugeot 3008. Oktober 2016. Det plattform förändring, nu EMP2 och därför vikten parabienes -100 de minst kilo, -mer beboelighet knä utrymme och 520 liter maletero- eller elektronisk arkitektur. De nya Peugeot 3008 BlueHDi utrusta motorer 100, 120, 150 och 180 hk, 130 hk PURETECH 1,2 och 1,6 THP 165 hk. Denna generation har inte nått honom all-wheel drive, men kommer att erbjuda en förbättrad Grip Control med 5 driftslägen.

Peugeot 3008Peugeot 5008 mars 2017. Peugeot omger denna nya generation MPV 5008 i en SUV, men vad det döljer inte bara ett autentiskt sätt alla utom en av de mest mångsidiga och rymliga marknaden. Det kommer att mäta 11 cm mer totalt 4,64 m. Sätena i den tredje raden är inte bara infällbar, men också kan tas bort för att förlänga startvolymen från 702 liter -in sits konfigurations 5 till 780 liter.

Restyling Peugeot 308. Mars 2017. Och sitter på den nya grunden för märket (modernare plattform, i-cockpit och det nuvarande utbudet av motorer), lite resor kvar till Peugeot 308 att fånga: det kommer att bli en uppdatering av extern bild och inredning, mixtra med chassi och förbättrad utrustning.

Peugeot 508. Final 2017. även ledad på EMP2 arkitektur, 508 klättrar på tåget av autonom körning som den viktigaste tekniska krav. slående design, andra generationens i-Cockpit och det bästa urvalet av hus movers kommer att ansvara för att vrida 508 till en högtflygande saloon.

PORSCHE

Porsche 911 GT3. Januari 2017. Estetiskt aggressiv, med mer kraftfulla luftintag i den främre stötfångaren och en enorm aero arbete med en nymodig frontspoiler, en bakre spoiler som förbättrar stödet för hög hastighet och en ny lägre aerodynamisk extractor.

RENAULT

Renault Scenic och Grand Scenic. November 2016. Med en "kort" version av 4,40 meter och fem sittplatser och en annan ytterligare 24 cm, förutsägbart alltid med sju platser för marknader som spanska, Renault Scénic och Grand Scénic kommer att ha dCi 110 motorer, 130 och 160 hk, förutom den TCe 115 och 130 hk.

Renault ScénicRenault Zoe. December 2016. Den utökade räckvidd version (Range Extender talar Renault) denna kraft kommer före årets slut. Detta är inte en version som är tillgänglig en bensinmotor "reserv" men använder mer kapabla batterier, senaste generationen, och optimerad elsystem. Så skulle det harmonisera 400km jämfört med 240 i dag, med avsikt att nå 300 km i verklig användning.

Renault Koleos. Mars 2017. Du kommer att ha en längd på nära 4,70 meter, vilket är betydligt större sin föregångare. Denna tillväxt kan tillåta upp till sju sittplatser, som med X-Trail Nissan med denna modell delar plattform C / D Alliance.

PLATS

Seat Leon. Första kvartalet 2017. Små kosmetiska förändringar i sin främre och bakre och mekaniska utveckling kommer att införliva en ny Seat Leon som har fler nyheter inom kort.

Seat Ibiza. Februari 2017. MQB plattform även för den femte generationen av denna bestseller. Dess dimensioner kommer inte att skilja sig mycket från den nuvarande modellen, även om det kommer att ha mer inre rymlighet både i framsätet och bak, och en större stam. Det kommer att bli lättare och icke-hybrid versioner kasseras.

Seat Alhambra. juni 2017. Facelift för varumärket minibuss. I slutet av året kommer att ha en jacka version och kommer att kallas X-Perience Alhambra, att tråden i León X-Perience kan ändra suspensioner och införliva plastsköldar och vissa specifika detaljer på bäraren.

Seat Arona. 2017. Seat släpptes 2017 en ny SUV kallas Arona. Det kommer inte att bli en "mini" Ateca strängt taget, men den tekniska och mekaniska plattform som kommer att lämna kommer att vara samma som kommer att använda den nya Seat Ibiza, dvs MQB modulära plattform.

SKODA

Skoda Superb Sportline. slutlig 2016. Den tjeckiska märket lanserar en ny trim nivå för Superb salong, vilket ger utvalda tillbehör för att ge en personlig touch både ute och inne. Denna version kommer säkert att stjäla försäljning som exklusiva modeller som BMW M eller Audi S-Line.

skoda KodiaqSkoda Kodiaq. Första kvartalet 2017. Det kommer snart en av de mest efterlängtade modeller av året: Skoda Kodiaq. Initialt kommer med versioner 1,4 TSI (125 och 150), 2,0 TSI (180 hk) och två 2,0 TDI (150 och 190 hk), till vilka den mest kraftfulla versionen av 2,0 TDI kommer att gå med 240 hk, och med två turboaggregat i stället för bara en.

SMART

Smart fortwo och elektrisk forfour. Januari 2017. Smart är fast besluten att satsa starkt på elbilen. Nya elektriska versioner av sina fortwo och Forfour modeller kom ut på marknaden tidigare i år. utmärkt utbud och en tid av mycket snäva ladda löften.

SUZUKI

Suzuki Ignis. Januari 2017. Suzuki tar detta namn för att göra den här gången en liten SUV gjord på plattformen av Baleno.

Suzuki Swift. våren 2017. Ny generation. Den behåller en slående design, material förbättring ljusare en handfull kilo, och kommer att införa två nya motorer turbogasolina huset: 1,0 trecylindriga 1,4 turbo för GTi ficka.

TOYOTA

Toyota GT86. Oktober 2016. Debuterar optisk typ LED och mer aggressiva stötfångare och ny klädsel och sportratt. Mekaniskt, ingen förändring, förutom fjädrar, dämpare och nya uppställningar som söker större smidighet och körbarhet på kanten.

Toyota C-HR. December 2016. Attraktiv crossover nya Toyota C-HR, med dess längd 4,35 meter, är omfattas inom kompaktsegmentet. Den är baserad på plattformen tnga har släppt den senaste Prius, och kommer att erbjudas med samma mekaniska hybriden 122 hk. Enligt marknader kommer också att vara en 1,2 turbo bensinmotor 115 hk.

VOLVO

Volvo V90 Cross Country. Mars 2017. Campera estetiska och stöd order. Dess pris, från 56.000 euro. Det är 60 högre än de nuvarande V90 millimeter.

Volvo XC60. 2017. Volvo XC60 är en stor öppning i 2017. plattform och kommer att släppa en rad olika motorer, som är försedda med propellrar 4 cylinder, både bensin och diesel, och en förskjutning av 2,0 liter.

VOLKSWAGEN

VW Golf 2017VW Golf. November 2016. För den sista etappen av sin kommersiella livslängd Golf VII kommer att uppleva en liten redesign, med särskild tonvikt på att modernisera sin utrustning anslutning och multimedia, nya helt digitala kontrollboxen och olika föremål som frigörs i Tiguan. Det kommer att göra sitt utseende den nya 1,5 TSI-motor och effektiv i versioner på 130 och 150 hk. GTE hybrid går 204-218 hk.

VW Tiguan XL. Februari 2017. Lång hjulbas versionen och 7 riktningarna kommer att möta den nya stora SUV Skoda också Kodiaq, liknande tillvägagångssätt, som har samma axelavstånd och mekanisk liknande (om inte identiska). Förutsägbart kommer Tiguan har ett högre pris.

VW Polo. Mars 2017. Den sjätte generationen VW Polo växa till cirka 4,17 meter närmare än någonsin att Golf. Det kommer att använda MQB-plattformen, så räkna med att förbättra i dynamik, effektivitet och åkkomfort, med en viktbesparing på 70 kg till omkring.

VW Touareg. slutlig 2017. Det kommer att växa 20 cm för att nå 5,01 meter, uppfinna anslutning (två stora bildskärmar) och ta ett effektivt plug-in hybridmotor (en turbo på 252 hk mer makt en motor 100 kW), med vilken du kan resa upp till 50 km i eldrift.

Du kanske också är intresserad av:

De bästa sedaner och stadsjeepar som kommer

De bästa kompakta bilar anländer

Paris Motor Show 2016: Alla nya bil

Adblock
detector