Dacia Duster, fem skäl att köpa

Det tar år stabiliserade som en av de mest framgångsrika SUV i Spanien, men till skillnad från Sandero, döljer Dacia Duster mycket mer än ett lågt pris.

Dacia Duster_5 Skäl att köpa

Dacia Duster_5 Skäl att köpa

Dacia Duster_5 Skäl att köpa

Dacia Duster_5 Skäl att köpa

Med tillstånd av Nissan Qashqai, det finns inte många andra SUV med en försäljningsnivå på vår marknad som stabila, behåller många år hedersplats i rankningen SUV: alltid bland de fem bästa säljarna. Dess marsch nivå är också mycket stabilare än några direkta konkurrenter, vars större eller mindre efterfrågan cykler ibland svarar: erbjudanden, uppdateringar varierar, etc. Omedvetna kampanjer, med tydliga konton, med en väl strukturerad och definierade intervallet, intervallet Duster Det har inte slutat utvecklas och har gjort en betydande portfölj av kunder, på ett säkert sätt, se honom mer än det lägsta priset på marknaden. Här är några anledningar till varför jag skulle köpa mig en Dacia Duster.

Dacia Duster: för sitt pris, men är det verkligen så låg?

Ja, men det beror på. Det är sant att Dacia har äran att erbjuda SUV med det lägsta priset på hela marknaden med sin version 1,6 bensin med 115 hk och avsluta Base. Du kan köpa den genom 10.900 euro. Dess motor, uppdateras i år, men det bör vara så robust som resten av bilen, men det finns en bensinmotor mycket effektiv, trevlig och rekommenderade, 1,2 TEFC 125 hk. Du har det i versioner 4x2 och 4x2 15,980 euro 13,980 euro. Det är en mycket tystare propeller och, om möjligt, också mer raffinerad. Duster gör oändligt mycket roligare och snabbare och spendera mindre, men det är också ett drivmedel mer "element" 1,6: med liten kapacitet, dess 125 hk kommer från övergödning, även om det inte bör oroa sig för tillförlitligheten Dacia varumärke varje gång, åtminstone just nu, är pracka sina bilar 5 års garanti - upp till 180.000 km totalt, men se det finstilta och villkor beroende på kilometer du når den tredje årets.

Det är i bensin där du hitta de billigaste modellerna på marknaden. Men ofta det ovannämnda Dacia Duster 1,6 115, för Peugeot 2008 Ren Tech 1,2 82 hp'd betala 14.200 euro för en Fiat 500 X 1,6 E-Torq 110 hk, 14.300 euro eller, mer komplett val bland SUV bensin motsvarande, Suzuki Cross-on S 1,6 VVT, 15.700 euro.

Diesel är två drivraketer som erbjuds av Duster, alltid från 1,5 dCi motorn använder också en Nissan Juke eller Renault Captur. har en Dacia Duster 1,5 dCi 4x2 90 hk från 14,481 euro -För det priset du inte hitta en annan SUV diesel så billig-; och dCi 110 hk från 15,080 euro i 4x2 version och 17,080 euro från 4x4 fyrhjulsdrift utom Fiat Panda 1,3 Multijet 4x4, ingen annan bil "ekvivalent" dieselmotor och fyrhjulsdrift som kostar mindre.

Av alla tillgängliga raketmotorer skulle rekommendera någon av de 1.5 dCi versionerna. Och mellan de två effektnivåer tillgängliga, skillnaden mellan 90 och 110 hk är bara 600 euro, Jag tror väl använda pengar med tanke på bättre respons. yta Laureate och 4x2, Dacia Duster 1,5 dCi med 110 hk 16,430 euro Det skulle vara mitt val i slutändan. Om du refinansiera till 60 månader du skulle betala en inträdes euro och 1600 euro månatliga avbetalningar av 347,77, med operationen fick jag 22,953 euro mer än 845 livförsäkring du måste betala obligatorisk.

Fyrhjulsdrift skulle kosta ytterligare 2.000 euro. Det är ett element som är ditt val, beroende på den avsedda användningen av bilen öden.

Dacia Duster 1,5 dCi 110 Laureate tillräckligt utrustade

Du vet att Dacia är maca är inte fint, men för utseende och anpassning, är Dacia Duster mest ser alla modeller i katalogen av varumärket. Om du kunde "överleva" ingen luftkonditionering, kan du komma åt Ambiance bollen, men jag tror att du värd mer direkt gå till Laureate att, förutom att lägga till fler alternativ, Den innehåller standardelement som kan vara av extrem nödvändighet beroende på vem som satte kontroller: Ratt vertikal justering, förarsäte med höjd eller elektriskt justerbara elektriska speglar, plus ratten och läder ratten. En pristagare också kommer att få bakre närhetssensor med och utan kamera eller multimediadator webbläsare och pekskärm 7 inches för endast 230 euro. Bland de mekaniska element som också sticker ut, inkluderar Stop&Starta eller växellåda 6-växlad.

Dacia Duster: Dynamiskt tillfredsställande

Dacia träffas minimum, men Logan eller Sandero och dess derivat, har också utvecklats allra bästa. Den Duster är dock en lätt beröring dem körning, styrprecision och känsla av balans och dynamiskt är utan tvekan den bästa Dacia åren. Idag täckt med obligatoriska säkerhetsstandarder, såsom stabilitetskontroll, är deras beteende inte bara helt normalt, men erbjuder också en touch av dämpning och uppriktigt sagt enastående kvalitet bacheo, Det är en av de mest eftertraktade bilar om du använder bilen ofta dåliga vägar eller belagda vägar. Jag kunde inte tala om en Duster kommer att pågå mer än en annan marknad modell till en mycket krävande användning, säger att även nonchalant, men jag garanterar att du några bilar i sin klass ger den känslan av styrka och varaktig den hårda behandlingen.

Kort sagt, det finns ingen verkligen anmärkningsvärt kritisk punkt, eftersom gott uppförande måste också lägga till god bromsförmåga och även mycket ädelt chassi alltid säkra och förutsägbara reaktioner. Så ska deras svagheter sökas, av säkerhetsskäl, i inte en mycket gynnsam poäng i EuroNCAP tester, och som komfort eller livskvaliteten ombord på en något förhöjd ljudnivå.

Dacia Duster 1,5 dCi 110, en verkligt balanserad motor

Bland de mindre de tillbringar SUV marknaden kommer inte hitta Duster, men att ta sina motormodeller: Renault Captur eller Kadjar eller Nissan Qashqai. Dacia meddelar en genomsnittlig förbrukning av 4,4 l / 100 km för Duster 1,5 dCi 110 hk, men det är en siffra som är mycket mer i linje med verkligheten än 3,8 l / 100 km av det Rernault Kadjar engined identiska, så trots den officiella teoretiska skillnaden behåller 1,5 dCi motorn, även i dammtrasan, samma förtjänster som när den är monterad på andra märken av den grupp, inklusive en mycket låg kostnad för användning. En skillnad är att Duster, t.ex. växellåda sex marscher har ingen vägledning "ekonomiska"Med utvecklingen förändras så länge som andra modeller som den delar mekanik, men i gengäld garanterar Duster 1,5 dCi större "användbarhet" och mottaglighet i växel, tillfredsställande sätt i agility svarsfaktor direkt relaterade till säkerhet. På grund av bristande isolering, är Duster, som jag redan har sagt, bullriga, men jag garanterar att du din komfort är mer än tillfredsställande.

Dacia Duster: bra utrymme i tre dimensioner

Det kostar lite, har bra prestanda, komfort och kvalitet suspensioner, inte spendera mycket och är inte sen. Och om du vill kan du lägga fyrhjulsdrift och gå där jag inte skulle göra det med många andra SUV. Har isbildning? en dragningskraft inte bara över genomsnittet, men med vissa egenskaper som gör den unik bland bilar med längden. En av dem, en bakre bredd handily överstiger den kompakta SUV, medel salonger och andra stora format: dess 139 cm är avgörande om du behöver fylla alla platser. Inte heller saknar bra vertikal dimension eller utrymme för mer än tillfredsställande ben, allt detta, kom ihåg, i en bil av 432 cm som för övrigt också en kapacitet på anmärkningsvärd belastning på 395 faktiska liter 4x4 versioner och ovan 500 liter i 4x2.

Du kanske är intresserad

Dacia Sandero, bilen vi köpte spanska

Dacia Duster 1,2 TCe 125 hk, effektivare och med allhjulsdrift

Jämför låg kostnad: Dacia Lodgy Dacia Logan vs

Adblock
detector