Ny Renault Clio Cup racerbil for Clio Cup Spanien 2014

Piloterne i Clio Cup Spanien allerede kender deres nye racerbil til 2014 sæsonen Den nye Clio Cup racerbil er baseret på den seneste generation af franske nytte, nu med forbedret ydeevne og høj effekt til 220 hk.

Ny Renault Clio Cup racerbil

Ny Renault Clio Cup racerbil

Ny Renault Clio Cup racerbil

Ny Renault Clio Cup racerbil

Renault Han har optrådt i Circuit de Catalunya, i selskab med hans samarbejdspartnere V-linje Org. og Codony Sport, den ny Renault Clio Cup racerbil, racerbil til kredsløb, der deltager i Clio kop Spanien 2014 og Highway er blevet bevist (Proof vil finde det i nummer af bladet i denne uge, den 2.819). I den catalanske kredsløb 30 piloter, der var til stede kunne forsøge på sporet og sammenligne den med den nuværende Clio konkurrence.

Baseret på Renault Clio RS 200 EDC Turbo næste generation, den franske nytteværdi racing fjerde generation Den præsenterer en ny 1.6 turbo (Farvel til indsugning motor), som leverer i dette tilfælde 220 hk magt og 27,5 mkg af drejningsmoment. Denne kraft overføres gennem en konkurrence transmission, sekventiel manuel Sadev lige tænder og sekstrins, der udfører gearskift i bare 100 millisekunder og eventuelt kan fremstilles ved at betjene kammene Renault tilbyder bag rattet.

Renault Clio Cup racerbil 2014Den nye Clio Cup racerbil, som i øjeblikket og deltager i Eurocup Clio, indarbejdet andre større nyt sikkerhed bur svejset til legemet, ikke skruet som til den tidligere generation, som giver en større stivhed hele og dermed en bedre forvaltning kurve. Desuden har det installeret en luftindtag på taget en køletilstand system til piloten.

Jordi Palomeras rytter i Clio Cup efter test den nye Clio Cup racerbil til 2014 sæsonen: 'skubber nedefra snarere effektforøgelse er mærkbar. Ændringen også er fantastisk med et strejf 100% racing. Det viser meget adræt og fremragende sving. Jeg synes det er en bil, som vi kan underholde en masse'.

andre funktioner Race Car hovedperson i 2014 Clio Cup Spanien er: ny AP Racing bremsesystem, 320mm ventilerede forreste diske og massive skiver 260 mm bag; akselafstand; spjæld og justerbare aksler, at indstille forskellige 'set-up' bil, afhængigt af typen af ​​kredsløbet og kørestil af hver fører; ny aero pakke for kroppen; og nye dataopsamlingssystem, underskrevet af Cosworth Electronics, vises på en farveskærm i cockpittet alle væsentlige data for piloten, som den hurtigste omgang, forskelle i race, osv

Hertil kommer, at Renault tilbyder også en multifunktionsrat, udstyret med syv knapper, hvorfra de kan få adgang til funktioner som lys, og de centrale skærm vinduesviskere, for eksempel.

Adblock
detector