Dakar 2015: Carlos Sainz siger endeligt farvel til rally efter en ulykke

Efter at have tabt alt chancen for at vinde den dag, onsdag, Carlos Sainz tog forlader endeligt Dakar 2015 efter at have besejret den femte etape af Dakar. Spanieren rytter kolliderede med en klippe og overtog flere gange, forlader knust hans Peugeot 2008 kr. Al-Attiyah er endnu mere førende biler og Marc Coma Joan Barrera tilgange i den samlede motorcykel.

Dakar 2015: femte trin

Dakar 2015: femte trin

Dakar 2015: femte trin

Dakar 2015: femte trin

Carlos Sainz vil ikke huske med særlig kærlighed den Dakar 2015. Sandt nok, det begyndte en ny udfordring, med Peugeot, og en ny kæmper våben for den hårdeste rally i verden, 2008 DKR. dog Madrid har 52 pilot ikke længere problemer fra tredje fase: Shock mod en bilist, der foregik i den modsatte retning, bryde turbo blot én dag senere, hvilket tvang ham til at trække sig tilbage permanent, den kollision med en sten (Billedet støtte, stige med sig selv piloten til sin Twitter-konto) 20 km fra slutningen af ​​den femte etape han gav over flere gange.

Dakar 2015: femte trin

Både Sainz og co-driver Lucas Cruz De var uskadt ulykken og dermed er derfor ude af stand til at fortsætte i Dakar 2015. Hverken haft meget held Nani Roma (Mini) i særlige torsdag omstridte mellem Copiapo og Antofagasta (458 km), da det havde muligheder indtage scenen og tre punkteringer i træk De stoppede ham, endelig slutter ottende til 10:02 minutter efter vinderen.

den 'Fesh-fesh' Han stoppede ikke den russiske pilot Vladimir Vasilyev (Mini), vinder af den femte etape den første af sine vindere af Dakar-, med kun 20 sekunder margen med Saudi Yazeed Alrajhi (Toyota). Robby Gordon (Gordini) Det var den tredje klassificeret 1:25 minutter Vasilyev. Fjerde sted i torsdagens etape, Nasser Al-Attiyah (Mini) Udvider afstanden foran den generelle, nu 10:35 minutter margen med Giniel de Villiers (Toyota) Alrajhi og 20:29 minutter.

I kategorien af motorcykler, spansk Joan Barreda (Honda) og Marc Coma (KTM) De vendte tilbage til at være de store aktører i den femte etape. Hvis Onsdag var vinderen Castellon, koma Han var den 'tilbage' og Han var vinderen ved ankomsten til Antofagasta. De to spanske ryttere kom sammen til mål, så Coma 02:16 Barreda skåret i den generelle, som fortsætter med at lede den liga med 10:33 minutter margen. Laia Sanz stadig i top 20 placering i 1h position 17: 12: 32 leder.

Adblock
detector