2017 Lexus RC F GT3, den nye bilspil Gazoo Racing

Lexus RC F GT3 2017 ankommer i år, da racerbil Gazoo Racing foreslår udholdenhed racing og tænker på Japan og USA

Lexus RC F GT3 2017

Lexus RC F GT3 2017

Lexus RC F GT3 2017

den Lexus RC F GT3 2017 er den nye racerbil med Toyota officielle tilberedningsvirksomheden, Gazoo Racing, Han ønsker sine kunder despunten i racing og udholdenhed mesterskaber Japan og USA.

Baseret på Lexus RC F Street, denne nye bilspil debut i 2017 Daytona 24 timer, som vil finde sted mellem den 26. og den 29. januar i år.

Den kategori, hvori det skal konkurrere om at være den rette type og GT3 biler for tiden, vil fire køretøjer sættes på sporet. To for holdet 3GT Racing WeatherTech Sportscar for IMSA USA (inden for kategorien GTD) mesterskab og to for holdet LMcorsa, at konkurrere i Super GT Japan (GT300 klasse).

Selvom ingen detaljer om ydeevne Lexus RC F GT3 2017 race, hvad vi kan se, er en radikal æstetisk, da vi kan finde i andre biler i denne kategori. Vi taler om kropselement, fremstillet hovedsagelig af kulfiber, som front splitter, sideskørter og bageste diffusor og en bageste spoiler og aggressiv fremherskende.

I det indre, det klarer sig uden unødvendige elementer til at lette vægt og vinde alle de nødvendige foranstaltninger for at konkurrere med denne bil, og styrtbøjler og relevante fastholdelse systemer kontroller.

Mechanics serie, vil helt sikkert bevare sin benzinmotor 5,0 atmosfærisk V8, i serien modellen giver 477 hk og må vente på officielle data, der har været retoucheret din PBX ECU.

Du kan også være interesseret

Toyota FR-S Concept Racing

2017 Toyota Yaris vil have en sportslig udgave

Toyota: priser og nye biler

Nissan GT-R GT3 Nismo

Mercedes-AMG GT GT3

Adblock
detector