Formel 1: noter Japansk Grand Prix 2015

Mercedes efter styrtet i Singapore, alt er tilbage til 'normale' Lewis Hamilton på Suzuka tilføjet sin ottende sejr i sæsonen og kærtegner titlen.

Japanske Grand Prix 2015: Race

Japanske Grand Prix 2015: Race

Japanske Grand Prix 2015: Race

Japanske Grand Prix 2015: Race

Hvad en race!

På bare en måned for at holde trit, Lewis Hamilton Du kan fejre sin tredje mesterskab i verden i Formel 1. Hvis du vinder de næste tre løb i GP Mexico vil blive vinderen blot to tests siden dets afstand fra den forreste del af VM efter løbet på Suzuka er 48 point. Den britiske chauffør blev placeret først i de første par hjørner og fra den anden position på nettet og gav ingen mulighed for at deres rivaler. Nico Rosberg mislykkedes igen i starten og blev kantet af hans kammerat, faldende til fjerdepladsen, men så han sluttede på andenpladsen. Lewis matcher myte og Ayrton Senna i F1 sejre (41).

GP Japan 2015: kapløbet

bemærkelsesværdig

Det er almindeligt at se Sebastian Vettel i dette afsnit. Hans bog bliver mesterskabet, selvom Suzuka (tredje) gav 3 point i hans kamp med Rosberg for andenpladsen. Anyway, skal der kæmper så allerede en fortjeneste, at se styrken af ​​Mercedes i år. Vettel Det er stadig den anden mest konsekvente rytter af året og der er resultaterne; Derudover en fordel af 99 point til sin ledsager hold, Kimi Räikkönen, fjerde på Suzuka.

hård

Det var ikke en god weekend for Fernando Alonso. Suzuka kredsløb er den mest krævende på kalenderen og kræver en god bil, som han ikke har; dog det kompenseret pilot dosis at placere sin langsomme McLaren i elvte slutstilling, når holdkammerat Jenson Button kun kunne administrere 16th. "Jeg kører med en motor GP2", Det var den barske budskab, som blev lanceret den spanske radio i midten af ​​løbet, sammen med et skrig af hjælpeløshed, at se hvordan selv du nemt Sauber at spørge. En sætning, der forrådte hans raseri efter en katastrofal sæson. Vil de komme bedre tider for ham i F1?

GP Japan 2015: kapløbet

overraskelsen

holdet Lotus scorede sine to piloter i Japan: Grosjean syvende og ottende Maldonado, konsolidere dets sjette position i konstruktørernes mesterskab. Synes de sidste par løb af denne duo sammen i F1 ... mens Pastor er blevet bekræftet for 2016 i Lotus, Romain Grosjean synes at pege på det nye hold, der lander i Formel 1 næste år, Haas.

Bedste anden dag ...

En anden rytter, der har lidt en stor tid i Suzuka: Russisk Daniil Kvyat havde en tung styrt i de sidste øjeblikke af 3. kvartal på lørdag, næsten helt ødelægge hans Red Bull. Søndag kom fra pit-lane og, problemer i bremsesystemet, intet andet kunne gøre for at bringe sin bil til 13..

GP Japan 2015: kapløbet

- Spansk note:

Fernando Alonso (11.): 7.

Carlos Sainz (10.): 6,5.

- Den krønike af vores særlige udsending, José María Rubio, den japanske Grand Prix.

Adblock
detector