Audi A6: ny generasjon klar i 2017

Audi A6: ny generasjon klar i 2017

Ikke forvent en estetisk revolusjon nye biler Audi, så hvis du har forberedt merket med de fire ringene er en innsats uten innrømmelser ved luksus og teknologi, som vil bli reflektert godt i deres high-end biler blant hvilke skal plasseres på det fortrinn Nye Audi A6.

Ifølge tilgjengelig informasjon Autopista.es, den ny generasjon den Audi A6 vil være klar i 2017. Hvis den nye Audi A4 har allerede vist at den har et nivå av teknologi bedre enn sine rivaler, med opptil 30 deltakere kjører neste Audi A6 Jeg kunne ikke være dårligere, siden det vil bruke den samme MLB Evo plattform modul, utgitt av Audi Q7 og designet for langsgående motor biler.

Søk ved å minimere den totale vekten på kjøretøyet også rammet ny Audi A6, som den nye generasjonen vil være rundt om 100 kg lettere enn den aktuelle modell. den lett konstruksjon konseptet Audi Space Frame (ASF) med den massive bruk av aluminium og nye resistente, men svært lette materialer vil skrive et nytt kapittel med gylne bokstaver i jakten på maksimal effektivitet. Takket være denne teknologiske avfall, kunngjør det en reduksjon på opp til 20 prosent i drivstofforbruket.

den Nytt utstyr Audi A6 2017 vil inneholde mange interessante systemer, inkludert belyst med LED-lysene Matrix, en intelligent og adaptiv fjæring i stand til å "lese" utseendet av veien og aktive hastighetskontroll med flere automatiserte funksjoner.

Med oppsetningen av Audi A6 i 2017, Tyske firmaet gjør klare intensjonene i segmentet av store sedaner, fordi i hans både nær og fjern fremtid er gitt en helt ny Audi A8 og Audi A7, den sistnevnte i 2018.