Renault og Honda synes at være klar: Alonso løsning?

Det bliver mere og mere klart, at situationen for Honda, McLaren og Fernando Alonso, og synes at være løst til alles smag.Renault og Honda synes at være klar: Alonso løsning?

Den længe ventede møde endelig fandt sted i går efter den lange klasse. op Flavio Briatore Han droppede at analysere første hånd fremtiden for Fernando Alonso. "Vi må vente og se, hvad der sker med motoren og holdet," indrømmede til medierne.

Lederen af ​​Honda Motorsports, Masahi Yamamoto, endelig han ankom til Monza fra Japan, og intet andet gøre det mødte Chase Carey, som er den nye Ecclestone og Ross Brawn, begge of Liberty, alle med Jean Todt formanden for FIA. Og de alle havde et fælles mål: Honda vil ikke miste under nogen omstændigheder.

Alle er tilbudt at hjælpe og forsøge at overbevise slangebøsse til trin til Toro Rosso De er ikke meningen at miste dem penge, fordi de vil investere det samme, atletisk de kan få mere tid og mindre pres for at vokse og gøre en reel racing motor, og har holdet i horisonten "mor" af Red Bull når du ønsker at hoppe titel i 2019 eller 2020.

Det er den pågældende situation og kan snart have et resultat. Yamamoto derefter gik han til at se Hasegawa, lederen af ​​Honda i F1, og det var en god tid, indtil det endte Zak Brown, McLaren boss. De endte omkring 9:00.

Renault har givet sin OK for at motorisere McLaren og Toro Rosso dråbe, da du kun kan give motorerne tre hold-sit eget hold, Red Bull og Toro Rosso-, men ikke for enhver pris. De er klar over, at Toro Rosso Det efterlader meget nydt godt, fordi det sparer 12 millioner euro til at betale for din motor, plus at oversvømme indonesiske penge Sean Galael næste sæson, og fordi de gør dig en tjeneste, bede om noget til gengæld.

Anmodningen er: enten økonomisk kompensation eller Carlos Sainz, som det er vanvittigt for musik siden sidste sæson, at Renault startede frieri i Madrid. også Renault hold gevinster intet ændre Toro Rosso til McLaren, som det opkrævet det samme for at være en anden klient af din motor, men påtager sig risikoen, som med Red Bull, Yo videregives sporet ved ikke én, hvis ikke to hold med samme motor.

slangebøsse se alle roning i samme retning, og er klar over, at hvis de nye ejere foreslå dig denne ændring kan være godt for dem i fremtiden til at tage den sure med det søde, fordi dybest set, har de ikke levet op til krav.

McLaren nægtet i går, at Toro Rosso Han har sat som et stop 18 timer fra søndag eftermiddag at nå til enighed mellem alle parter, men hvis ikke denne aften på noget tidspunkt i næste uge skal være en annoncering, med chassiset klar i 2018 i fravær beslutte, hvilken motor pasform, vital beslutning om at afslutte bilen i slutspurten.

i går Fernando Alonso, samtidig med at der usikker balance mellem hvad du vil og hvad du kan sige offentligt, fortsatte med at presse sin i et interview på den officielle hjemmeside for World "formula1.com""Jeg er nødt til at træffe denne beslutning. men også mit hold, McLaren. Vi har alle ingredienser til at være et fantastisk hold, vi bare nødt til at være mere konkurrencedygtige, så jeg håber, vi finder konkurrencedygtig pakke til næste år. Det ville gøre det meget lettere at træffe beslutningen. At tro er én ting, men jeg har brug for at se reelle resultater. "

Adblock
detector