Tesla Insane Mode vanvid

Vanvittig, skøre, skøre eller tåbelige er nogle betydninger af ordet "sindssyg"Netop det navn, du har valgt Tesla for at nævne en af ​​sine drivende tilstande. Ved at aktivere Insane Mode Tesla Model S accelererer fra 0 til 100 km / t på 3,2 sekunder, en styrke på over 1,2 g.

Tesla Insane Mode vanvid

Tesla Insane Mode vanvid

Tesla Insane Mode vanvid

Tesla Insane Mode vanvid

I øjeblikket er det kun tilgængelig i Tesla Model S P85D, den mest kraftfulde version af denne elektrisk sedan. For at finde denne indstilling kørsel er nødvendig for at dykke dine menuer midterkonsollen typen tablet, ud over browserdata, Infotainment og lastning osv, Du kan ændres endeløse parametre. Nogle af dem er så interessant og sjældne som bilen starte automatisk eller ikke at frigøre bremsen. Andre, mere konventionelle, påvirker komfort funktioner, således at spejlene foldes ved at lukke dørene, styrken af ​​det omgivende lys eller balsam drift. også Du kan konfigurere aspekter i forbindelse med kørsel, typen hårdhed af suspensionen, graden af ​​servo, intensiteten af ​​regenerativ bremsning, trækkraft kontrol ...

Tesla Insane mode

Og blandt dem, en nysgerrig "Insane mode" at at ændre effektelektronik at maksimere energi batterier og elmotorer leverer fuld effekt i den stærkest mulige måde. en "trick" der er fortryllende mange af deres ejere, og i øvrigt fylder Internet demonstration videoer af den "dygtighed" hvilket kan opnås med næsten 1,2 g acceleration du kommer til at opleve i deres kahyt ved acceleration fra 0 til 100 km / t, udfører måling i 3,2 sekunder.

Husk på, at den Tesla Model S P85D Det er den variant af denne prestacional luksus elektrisk model at i dette tilfælde, Den har to motorer, en for hver akse, at give AWD og tilsætning af ikke ubetydelige tal på 700 hk magt. Den forreste elektromotor giver 224 hk, og bagsiden når 474 hk. Takket være 85 kWh kapacitet på deres batterier, autonomi over 400 km. Den maksimale hastighed er begrænset til 250 km / t.

Adblock
detector