De radar-helikopter Pegasus “jagt” flere bilister over 200 km / t (video)

Autopista.es afspejler den sidste af fastlæggelsen af ​​optagelser af radar-helikopter Pegasus, hvor flere bilister kører med over 200 km / t vises.

I anledning af den Resultaterne af den sidste kampagne DGT hastighed -holdes mellem 22 og 28. august-, trafik Han sendte til den akkrediterede presse en samling med nogle af de nyeste overtrædelser begået af flere bilister, der er optaget og indspillet af flere enheder radar-Pegasus helikoptere (Disse hensynsløse manøvrer svarer til de seneste måneder, som kan ses fra den dato, hvor hver optagede videoklip).

I videoen, der står i spidsen denne artikel, kan du se, hvordan flere drivere rigeligt overskrider 200 km / t på motorveje. Også det henleder opmærksomheden på de tilfælde af flere biler, der kører på mere end 170 og 180 km / t på biveje.

Disse seneste tiltag "udødeliggjort" af radar-Pegasus helikoptere sammenfaldende med de officielle resultater af den sidste kampagne for DGT hastighed, udført i fællesskab af flere tusinde ansatte i Trafik Civil Guard i samarbejde med relevante organer i de regionale politi.

Hastighedskontrol af DGT 22-28 august: mere end 31.000 bilister overskred grænsen

Mere end 31.000 chauffører 31,104 lovovertrædere, for at være præcis- De er blevet rapporteret under sidste kampagne hastighedskontrol. I alt er det blevet kontrolleret hastighed chauffører 502,473.

I løbet af denne sidste kampagne, Syv bilister er blevet sat til retfærdighed anklaget en forbrydelse mod trafiksikkerheden at overskride mere end 80 km / t hastighedsgrænsen.

den 65 procent af brud var på konventionelle veje og 35 procent i høj kapacitet veje (motorvejsforbindelser), Ifølge data registreres af DGT og agenturer er ansvarlige for at overvåge de regionale færdselspolitiet.

Adblock
detector