Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at få en billet?

Tiden vil afhænge af, hvis du stoppede på tidspunktet for overtrædelsen eller fik du en radar eller et overvågningskamera og den fine når dig hjem.Spørgsmål: Hvor lang tid tager det at få en billet?

Hvis du har begået en trafikforseelse, sanktion af samme og økonomisk bøde De skal anmeldes til ejeren af ​​køretøjet. Efter modtagelsen af ​​meddelelsen, De begynder at tælle tid til at betale bøden. Selvfølgelig vil disse frister afhænge af, hvordan den trafik billet sent at ankomme og hvordan indberetning herom.

Meddelelse af en bøde kan gøres på to måder. Hvis der på tidspunktet for overtrædelsen chaufføren blev stoppet, informeret og modtaget underretning af den fine hånd, fristen for at betale straffen begynder at tælle fra dette øjeblik. Selvfølgelig til den fine vil tage fat i en anden meddelelse, men det vigtige deadline er den første, der også er registreret som chaufføren, der har begået færdselsforseelse var.

Hvis bøderne var for hastighedsovertrædelser fanget af en radar, for eksempel, underretning af den bøde, vil blive sendt første køretøj ejerens hjem, og hvis dette ikke er chaufføren og ville identificere en anden person, ville han have til meddeles føreren identificeret.

For at udføre de meddelelser om klager, der anvendes administrationer, første, vej mailadresse, hvis nogen, og hvis ikke, skal du bruge anbefalet post eller direkte levering gennem organets personale afholdt på adresser anført i optegnelser DGT; og selv for det tilfælde, at en sådan levering ikke kunne lade sig gøre, også meddelelse kan ske gennem offentliggørelse edictal.

Forskellige måder til at underrette en bøde

Kort sagt, kan de forskellige måder at gøre rapporter mærker modtages i kortere tid end andre. Men husk på, at Loven rejser nogle grænser, inden for hvilke Administrationen skal handle på pladen, og hvis ikke, vil recepten forekomme.

Trafik krænkelser vises i en periode på mellem tre måneder og et år, og er baseret på alvoren af ​​lovovertrædelsen prioritet. Typisk er der en forsinkelse i at sende bøde på op til seks måneder.

Når der forventes en fin hastighedsovertrædelser er blevet taget til fange af en fast radar, meddelelse er normalt modtages mellem en og tre uger. Men hvis det er en travl byområde eller by, hvor der er optaget mange overtrædelser, er det normalt, at tage lidt længere tid. I tilfælde af mobile radarer, opsigelsesvarslet er normalt endnu højere.

Adblock
detector