Dudas: Nissan Qashqai eller Mazda CX-3? ¿Manuel eller automatisk?

"Kort sagt, jeg har i tankerne at skifte bil, og jeg ser to muligheder, Nissan Qashqai eller Mazda CX3, begge med benzinmotor, Qashqai 130 hk og 120 hk Mazda CX3."

¿Qashqai Nissan eller Mazda CX-3? Hvad skal man vælge?

¿Qashqai Nissan eller Mazda CX-3? Hvad skal man vælge?

¿Qashqai Nissan eller Mazda CX-3? Hvad skal man vælge?

¿Qashqai Nissan eller Mazda CX-3? Hvad skal man vælge?

"Men det spørgsmål, jeg har i begge tilfælde er det samme, de ved ikke, om at vælge versioner manuel gearkasse eller automatisk gearkasse. Hvis der træffes beslutning om den automatgear, Er der forskel mellem de to? Hvad mere værd?"

Reaktion fra vores tekniske ekspert Luis Miguel Vitoria

virkelig din tvivl er mere end rimelig, både når de skal vælge mellem manuel og automatisk og, i tilfælde af sidstnævnte, mellem en model eller anden -Nissan Qashqai eller CX-3- fordi selv om antallet af maksimal effekt er mere eller mindre ens, er det sikkert, er meget forskellige motorer efter konfiguration og De tilbyder forestillinger også meget forskellige. Vi har ikke påpeger dog, hvilken slags brug normalt udfører, hvis du flytter dagligt mellem bytrafik, i hvilket tilfælde automatgear Det er mest anbefales af Det bringer trøst i kørsel. Kun hvis du virkelig ikke bruge bilen hverdag byen og er almindeligt anvendt på åben vej, udelukke automatgear option, en ændring, som er især rart i disse betingelser. Og dog, det simpelthen udelukke højere omkostninger i indkøb, fordi det virkelig operation tilbyder i dag de nyeste automatiske ændringer i høj grad retfærdiggøre brugen.

Men forstå, at som sædvanlig, bruge, at du vil give omfatter både by og motorvej, Vi vil vædde med automatiske versioner. I tilfælde af Nissan Qashqai, gearkasse Xtronic automatisk trinløs type er syv faste procenter når den er i drift i manuel drift, en meget behagelig ændring, der tilpasser sig svaret fra små benzinmotorer. i CX-3 Auto, forandring er en momentomformer mere konventionelle og er forbundet med en større motor end den Nissan Qashqai opnå et sæt der skiller sig ud frem for alt for den fremragende køreglæde det giver. Dens ydeevne er også lidt højere end den Nissan Qashqai dels på grund af den større vægt af sidstnævnte en SUV det skal bemærkes også større end dimensionerne af CX-3, og det afspejles i tilfælde af Qashqai med roomier interiør end Mazda SUV. Hvis du ikke har brug for meget indvendige rum, favorisere vi det CX-3 til glæde det giver og dens resultater, selv om forbrug i byen tilbyder favorisere Qashqai, hvis motoren er mere effektiv mindre forskydning.

Adblock
detector