Range Rover Reborn: en klassiker, der kan re-buy

Land Rover Classic præsenteres i Retromobile som åbner i næste uge, den første Range Rover Reborn, en enhed af 1978 restaurerede produktionskriterier.

Range Rover Classic Reborn

Range Rover Classic Reborn

Range Rover Classic Reborn

Range Rover Classic Reborn

Land Rover Classic er en division af det mærke, der beskæftiger sig med restaurering af køretøjer ud af produktion og. Hans første værker, sidste år, blev foretaget med Defender, vender tilbage til betingelser svarende til dem, de havde, da de forlod fabrikken, forskellige enheder af 1-serie, mens sideløbende, er Jaguar-både britiske mærker integreret i det samme business konsortium og er datterselskaber af Tata Motors Indien har gjort det samme gennem Jaguar Classic, med XKSS og E-Type.

den første Range Rover "genfødt" er en klassisk 1978, som den har gennemgået en fuldstændig restaurering til specifikation 1970. Produktionen vil blive præsenteret på Paris Motor Show i næste Rétromobil. De vil blive efterfulgt af mindst ni. Den gendannede, med tre låger organ guld farve, enhed bærer en 3528 cm3 V8 med 132 hestekræfter bundet til en fire-trins automatgear.

Range Rover RebornHoldet af eksperter, der udførte genopbygningen af ​​denne enhed er også til rådighed for ejere af klassiske biler af mærket med det formål at rådgive om hvilke biler er bedst egnet til processer såsom de har udført. De rapporterer, fx egnede chassisnumre. Ja, priserne Restaureringer er ikke inden for rækkevidde af ethvert budget og er for autentiske lunefulde: Range Rover nyligt rekonstrueret Reborn Det vil koste fra 135.000 pounds, omkring 158.000 euro. Kontrasten med denne pris introducerer brugtmarkedet, hvor man kunne finde Range Rover Classic, fremstillet mellem 1970 og 1981, 10 gange mindre ... ja, selv på rimelige vilkår, ikke, som om de bare havde forlader produktionslinjen, som det er tilfældet med Range Rover Reborn.

Tim Hanning, direktør for Jaguar og Land Rover Classic, understregede engagement denne division med den rige arv af brandet og mulighed det giver for kunderne at opskrive deres køretøjer.

Du kan også være interesseret

- Alle nyheder af klassiske biler, Autopista.es

- Jaguar XKSS: returnerer en klassiker på 1,2 millioner euro

Adblock
detector