Citroen Traction Avant, bryde forme 1934

Han fik til opgave at lykkes Citroën Rosalie, før de giver vej til den legendariske Citroën DS. Den Traction Avant er fremstillet mellem 1934 og 1957, i nærheden af ​​760.000 solgte enheder.Citroen Traction Avant, bryde forme 1934

Citroën Traction Avant præsenteret for pressen den 18. april 1934. I første omgang sit handelsnavn var 7A, men deres tekniske løsninger kunne med markedsføring og vedtagelse af fremdrift til forakslen forårsagede, at for den brede offentlighed denne nye Citroën passere ind i historien som Traction Avant. Det første Citroen Traction Avant 7A monteret en 1.303 cm3 fire-cylindret motor leverer 32 hk og også jeg vil vædde på selvbærende karrosseri -chassis og krop fusionere til én uadskillelig enhed-, sænkning vægt og tyngdepunkt. Det var også innovativ anvendelse ved fremstilling af korrosionsbeskyttelse. Det forekommer frem til 1957, derefter med seks-cylindret motor og 2867 cm3 og 77 hk. Der var legeme fire-dørs coupe med dimensioner mellem 4.45 og 4.96 meter og vægte på mellem 900 og 1.380 kilo.

Dens realisering skyldes en af ​​de mest legendariske tandem, der har givet historien om bilindustrien: aeronautiske ingeniør André Lefèbvre og den første billedhugger og designer derefter, den italienske Flaminio Bertoni. begge ville skabe for Citroen legendariske biler i bilens historie som Traction Avant eller Citroën 2CV Citroën DS eller. Historien er udtalt aftale Ferry Porsche på Frankfurt Motor Show i 1956, da han overvejede DS"Jeg kender ingeniøren, der designet dette køretøj. Lefebvre efternavn. Han er et geni. Jeg havde aldrig set sådan koncentreret teknik i en produktion køretøj"Sagde den legendariske skaber af Porsche.

Adblock
detector