VW I.D. Crozz: den nye elektriske SUV, tættere på produktion

Volkswagen officielt præsenteret på Frankfurt Motor Show en anden betydning af dens fremtidige elektriske SUV indvendig diameter Crozz. Mærket siger det er allerede tæt på produktionen. Det er rigtigt ...

Volkswagen I.D. Crozz: ny SUV premiere på Frankfurt Motor Show

Volkswagen I.D. Crozz: ny SUV premiere på Frankfurt Motor Show

Volkswagen I.D. Crozz: ny SUV premiere på Frankfurt Motor Show

Volkswagen I.D. Crozz: ny SUV premiere på Frankfurt Motor Show

De vender vigtige nyheder der skal fremlægges på det næste Frankfurt Motor Show som åbner den 12. september. I dag er Volkswagen som lover en anden model, hvis det ikke var lidt og med meddelelsen om, at deres nye Polo, T-Roc og Golf Sportsvan 2018 De ville være lang i den tyske prøve. Desuden er det ikke en nyhed enten: Volkswagen bringer os tættere på al sin elektriske fremtid.

Og premiere som et begreb i fortiden Hall of Shanghai i april, Volkswagen I.D. Crozz Det blev annonceret som hans Fremtidig elektriske SUV 4x4 der kom på markedet i 2020. Nå, denne gang vil vi se i Frankfurt og en nye udviklinger i denne prototype, tættere på den endelige model på bare to år vil træde produktionen til at blive den anden model af denne nye sub Elektrisk mærke. Den første kommer et år tidligere, 2019, og vil være en indvendig diameter kompakt. Senere kommer endnu fortrolig version af Bulli reinkarnation ... XXI århundrede. VW I.D. Crozz II

En elektrisk SUV med masser af plads

I henhold til denne nye strategi lanceret en ny elbil I.D. per år, den Crozz vil således blive den repræsentative SUV. Alle afvige fra en MEB samme arkitektur, en udelukkende elektrisk modulær platform VW-koncernen har udviklet til at skabe sin nye familie af modeller. I tilfældet med denne Crozz, forventes det, en model af størrelsen af ​​den nye Tiguan Allspace og en samlet engagement funktionalitet: det kunne måle omkring 4,63 meter lang og ifølge sive fra Tyskland, har en kuffert med 515 liter kapacitet.

Kapaciteten og plads, der ville opnå dette VW I.D. Crozz takket være udviklingen af ​​MEB-platformen. I princippet som vi har set i begreberne brand, ville give en eller to elmotorer og altid med et lithium-ion sikre Volkswagen vil blive installeret under boot gulvet (Og hele base) ikke trække noget fra rummet. Selv i øjeblikket kun Volkswagen lader os se et billede af denne anden prototype præsenteres i Frankfurt am Main, den første Han annoncerede en effekt på 170 hk og en række 400 til 600 km... Jeg skal ikke være langt fra det nye koncept.

Indført i slutningen af ​​2019 og i 2020, Volkswagen I.D. Crozz vi ser i Frankfurt hovednavn ved en meget aggressiv udseende, hvor styrken af ​​en stor hætte, kraftfulde finner og et tag søjler blanke sorte dominerer. Indenfor det vil have en konfiguration 4 variabler individuelle sæder. VW I.D. Crozz

Foretrækker du at køre ... eller ride?

Som vi kunne se i den første VW I.D. Crozz, dette SUV ville have valget mellem forskellige køreindstillinger... men også som fremrykkende de første skridt i brand autonom kørsel. Selv efter mærke emblem i midten af ​​rattet det forventes at være i stand til at ændre sin kørestilling at blive drevet eller lad bilen tage du kun integrere rattet på instrumentbrættet.

Indvendigt er alle funktioner varetages af touchpads, kapacitive tastaturer og gestus kontrol. Det vil i teorien også en elektronisk spejl indeni (E-Mirror) Og stor typen skærm tablet i midten af ​​instrumentbrættet til 10,2 inches. Meget snart, i Frankfurt, vil vi vide mere information.

Adblock
detector