Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

Seat Alhambra og Renault Espace, med syv sæder og en komplet supplement af tilslutningsmuligheder og drivende hjælpemidler, skal du vælge titlen på bedste store MPV.

De bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

De bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

De bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

De bedste billeder af Renault Espace dCi 160 hk mod 150 hk TDI Seat Alhambra

Seat Alhambra og Renault Espace MPV'er er to bærer to årtier ringen for ørerne på dem, der har brug for et stort køretøj, gyldigt syv personer og de ønsker ikke at høre om fra industri- til passagererne. I denne tid har de udviklet sig så meget, at dens essens er blevet forvandlet til et dynamisk opførsel tæt på den for en personbil, en raffinement ligner saloner og alle uden at miste den indre modularitet som han betegnede dem, tillader forhånd eller forsinke sæderne, fjern at øge trunk rummet eller naturligvis overvinde barrieren af ​​de fem ombordværende.

Men i den sidste opdatering, vi har været vidne til en radikal differentiering mellem de to. mens Seat Alhambra forbliver tro mod ortodoksi af familie køretøjer, i Renault Espace har valgt en mere forhåbning ånd og lægge større vægt på eksklusivitet, med elementer af luksus saloons på bekostning af nogle funktioner. Denne teori støttes af reduktion lodret plads inde traditionelt et af de karakteristiske elementer i Renault Espace- og inddragelse af elementer som firehjulsstyring der giver smidighed usædvanlige for et køretøj af 4,85 m.

Renault Espace indramning og Seat Alhambra

Dens dimensioner distancere sig fra de mest kendte alternativer. Således Citroen C4 Grand Picasso Opel Zafira eller er mere kompakte, Volkswagen Caravelle / Mercedes Viano og større Peugeot Jumpy mindre raffineret. Faktisk bare Ford S-Max / Galaxy eller Fiat Freemont kunne i sidste ende blive velkendte gyldige alternativer til vores spillere deltager sin dimensioner, tilgang og udførelse.

De indvendige målinger indikerer, hvordan Renault Espace er mere velegnet til fem passagerer syv. Så den anden række er mere generøse i form af plads, at den tredje og muligvis vil det have ekstraordinære brug, altid med mennesker af korte statur. I stedet Seat Alhambra er mere afbalanceret fordi selv om udbyttet noget i den anden række, Det giver mere kapacitet i den tredje og sin kuffert er bedre i stand. Under alle omstændigheder, begge har individuelle sæder, der kan vinde eller tabe 16 cm begunstige plads i en af ​​rækkerne eller nogen af ​​beboerne.

Seat Alhambra får også i adgangen, i det mindste så langt som de bageste sæder og bagagerummet og glidende sidedøre, der gør det lettere at komme ind og forlade kun bilen eller indføre mindre i deres begrænsninger. Men den nederste del af døren er ganske fremtrædende og kan udgøre nogle problemer for mennesker med handicap, som skulle rejse flere knæ på den franske model.

Renault Espace

Renault Espace dynamisk adfærd og Seat Alhambra

160 og 150 hk, vores spillere er i stand til at klare den daglige besvær, accelererende nok strøm og kan holde op rejse uden problemer. dog Hvis vi skulle cirkulere tungt lastede biler, kunne vi savner nogle ekstra heste at få fart på stejle skråninger mere skråtstillede, for eksempel for at overhale en langsommere køretøj. Dette ønske om større slagkraft har bedre opløsning i Seat Alhambra, som omfatter i sit katalog en variant af 184 hk, men faktum er, at den automatiske EDC dobbelt kobling -af den eneste mulighed i 160 hk Renault Espace reducerer alle marcherer det tager at fjerne 1,6 fuld kraft.

Krævede maksimum, Renault Espace er ikke så hurtig som den Seat Alhambra og tilbringer mere, som sammen med en mindre tank vil resultere i hyppigere tankning stopper, men forbliver i niveauer på dynamik mere end acceptabel og automatiske ændring favoriserer ro reducere stress kørsel i bykørsel.

Begge kan montere en variabel suspension fasthed og brede lavprofildæk. Det var tilfældet med de testede enheder. Derfor bedste bremselængden har været fremragende, næsten på niveau med en sportsvogn. Men hans touch er helt anderledes: mere bistået Renault Espace og noget fastere, mere modulær, Seat Alhambra. Det har også en mere sofistikeret suspension, som kontrollerer kroppens bevægelser under kørslen mere effektivt i områder med forringet asfalt og i sin stærkeste stilling tillader cirkulære rytmer "ukendte" væsentligt reducere rullende i områder kurver.

dog Seat Alhambra ville ikke være så adræt som Renault Espace, hvis det var udstyret med systemet 4Control. Denne indretning gør baghjulene køre på den lodrette akse enten i samme retning som den forreste eller i den modsatte funktion af hastigheden, forbedre håndterbarhed, både ved parkering eller bevæger sig imellem søjlerne af en parkering som især under kørsel selv, som synes mindre, end den faktisk er.

Renault Espace vs Seat Alhambra

Renault Espace og priser for Seat Alhambra

mens billetprisen forskel er overvældende flertal for Alhambra Ud -beneficiado til en rabat på 4.000 euro mærke, faktum er, at fordelen er ikke så afgørende. Årsagen er, at Renault Espace, især i finish Initiale Paris, Det giver en meget sofistikeret udstyr, hvori poster indgår i den Seat Alhambra ville være frivillig som den automatiske, motoriseret åbning eller suspension støvle variabel fasthed, LED forlygter eller lædersæder. Det indeholder også andre kontrol og cruise med bremsefunktion eller de fire-hjulsstyring ikke tilgængelig i Alhambra, som trods alt er billigere.

Men i stedet for prisforskellen, som kan være præference for offentligheden kan have at gøre med de idiosynkrasier i hver af vores hovedpersoner: Mere praktisk og germansk Seat Alhambra, og mere sofistikerede, mere raffineret og eksklusivt interiør, Renault Espace, Mens begge er to af de bedste store minibusser, der kan findes i dag.

Du kan også være interesseret

Renault Espace dCi Twin Turbo EDC, Franske Revolution

Renault Espace: analysere din multimedie-system (video)

Seat Alhambra FR, mere sportslighed til det spanske folk luftfartsselskab

Test: Citroën Grand C4 Picasso 2,0 BlueHDI, loft 7

Første test: VW Sharan 2015 mere teknologi og effektiv

Adblock
detector