Nye Nissan Terrano, en Dacia Duster ‘luksus’

Nye Nissan Terrano, en Dacia Duster'lujo'

den Nissan Terrano nytt bilde av ren forlate sin SUV vi visste å bli et nytt alternativ SUV, større enn den Qashqai og et trinn under den Murano (Som rene 4x4 biler vil fortsatt bli tilbudt Pathfinder og X-Trail). Men vi vet mye av detaljene som vil bringe denne nye generasjonen, så vel som offisielle bilder.

Så langt vet vi at Produksjonen vil begynne neste 20 august i fabrikken som Renault og Nissan har i Oragadam, Chennai (India). Det andre modeller som Micra, den Evalia ... eller Renault / Dacia Duster med spesifikasjoner for den lokale indiske markedet og for Storbritannia (begge med RHD) er produsert.

Nettopp den nye Nissan Terrano vil dele plattform og gener med Duster; ja, med slankere og utvendige designdetaljer, både legemet og den indre, høyere kvalitet. I den fornyede Terrano ikke lenger råde kvadratiske og grove linjer som den foregående generasjon eller den samme støvkost, prøver å trekke bort fra sistnevnte bildet som har lav kostnad kjøretøy.

Nye Nissan Terrano

I første omgang vil Nissan Terrano har Duster samme mekaniske rekkevidde, i Spania solgte en bare 1,6 bensinmotor med 105 hk, og 1.5 dCi Diesel Nissan-Renault allianse 90 og 110 hk. Det gjenstår å se om Nissan opts for en kraftigere for Terrano for det europeiske markedet mekanikere, som for eksempel den nye 1.6 dCi 130 hk.

med ny generasjon Nissan Qashqai rett rundt hjørnet -prevista slutten av dette året eller tidlig 2014, markedsføring av nye Nissan Terrano er det planlagt for neste November.