Citroën C4 Cactus Rip Curl: at teste C4 Campero

Citroën C4 Cactus Rip Curl og C4 er den mest Campero og i stand til at bevæge sig ud over de asfalt egne fortjenester. En test version 1.2 benzin 110 hk PureTech.

Citroën C4 Cactus Rip Curl, vores test fotos

Citroën C4 Cactus Rip Curl, vores test fotos

Citroën C4 Cactus Rip Curl, vores test fotos

Citroën C4 Cactus Rip Curl, vores test fotos

Optrædener er ofte bedrager. Denne gang også, da denne version af Rip Curl navn bringer meget mere end dekorative ændringer mod andre Citroën C4 Cactus, meget som disse forekommer også mærkbart. I dette tilfælde er vi ved kontrollen af ​​interessante benzinmotor turbo tre-cylindrede 110 hk 1.2 PureTech Stop-system med&Start og stop-start motoren.

Give mange karakteristiske detaljer identitet til Citroën C4 Cactus Rip Curl. Udenfor slående kontrast til male kroppen i spejle eller tagræling; klistermærker eller en lavere toppen af ​​deres kofangere, der simulerer metal beskyttelser.

Men du skal huske på er, at dette quirky Citroen C4 Cactus Rip Curl Det gør også mere Campero end noget andet medlem af sit sortiment. Hvordan? Med enkle, men meget effektive midler. Et spil til hans fordel dæk blandet M + S, a Goodyear Vector 4Seasons; og på den anden side, Grip Styresystem, tilpasse hvordan trækkraft kontrol værker i hvert felt.

Grip Kontrol at give alsidighed til Citroën C4 Cactus

Fordybe lidt dybere ind i Grip Styresystem Citroen C4 Cactus Rip Curl, i hjulet, der kører, er det muligt at afbryde ESP eller indstille en tilstand for kørsel på asfalt; men forudsat er i stand til at bevæge sig på stier i overensstemmelse med en fast elektronisk differentialespærre som forhindrer tab af trækkraft. Eller tilpasse trækkraft kontrol, således at der i løst sand, Lad samtidig dreje forhjulene og ud af fælder af blød jord. Suit også meget glatte overflader som sne.

I praksis og tilstande, hvor vi kunne prøve off-road, har de allerede været sporer meget fodspor jord eller andre mere sandet, uden tilladelse hage, vi opfatter ingen forskel mellem forandring og andre forvaltning; selvom der i begge situationer effektivt det benyttede friktionen mellem hjul.

Citroën C4 Cactus Rip CurlStrukturelt er denne C4 Cactus Rip Curl Det giver ingen forskel vægt med andre C4 Cactus med den samme motor, i dette tilfælde effektiv, elastisk og meget runde 110 hk 1.2 PureTech, hvorimod hvad bringer hjulene ikke udgør store ulemper: en støj decibel -3 dB ved 120 km / h- monteret, at andre versioner og rent asfalt (Good Year EfficientGrip) og også et mindre fald på og fremragende bremseevne af denne model. Specifikt 8,4 meter fra 120 km / t og 6,5 meter fra 100 km / t.

Personlighed også inde

den Citroën C4 Cactus Rip Curl også det giver ejer og differentiatorer i interiør. Specifikke gulvmåtter, bælter bånd røde eller rammer i modsætning til udgangene af beluftning er nogle af de "klæder" Rip Curl markante højdepunkter.

i udstyr udbud seriel, vedrørende C4 Cactus Shine, den Citroën C4 Cactus Rip Curl giver den Bakkamera og parkeringssensorer.

Citroën C4 Cactus Rip Curl, vores konklusion

Hvis du kommer til at bevæge sig off-road men meget lejlighedsvis det kan gøre op mere end andre Cactus: så sætter greb Kontrol, sikkert, men tilføjede der så hjul M + S sammenlignet med standard sommer i andre versioner. Straffen er, at de gør mere støj og straffe bremsning. De er dramatiske tilbageslag end versioner end asfalt, der giver hvad de bringer, men du er nødt til at veje.

Citroën C4 Cactus Rip Curl, data (målinger Tekniske Center Highway)

TEKNISKE DATACitroën C4 Cactus Rip Curl PureTech 110
motor1199 cm3 / 3 cylindre
magt110 hk fra 5750 rpm
maksimalt drejningsmoment20,9 mkg ved 1500 rpm
Acceleration 0-100 km / t9,7 sek
maksimalhastighed188 km / t
vægt1.117 kg
Rigtig gennemsnitlige forbrug6,5 l / 100 km
faktiske gadebrug6,1 l / 100 km
Rigtig by- forbrug7,0 l / 100
Bredde / efter136/133 cm
Space ben tilbage78 cm
bagagerum400 liter
prisFra 22,650 euro

Du kan også være interesseret

- Deltager i bedste biler 2017: du kan vinde en C4 Cactus

- Citroën C4 Cactus 100 hk 1.6 BlueHDI: faktiske forbrug

Adblock
detector