Tricks til at holde dækkene i god stand

Tricks til at holde dækkene i god stand er mere end en kliché. Dæk er den eneste kontakt pege vores bil med jorden og en dårlig tilstand af disse kan have alvorlige konsekvenser for en bevægelse, især om vinteren, når vedhæftningen af ​​asfalt vil blive værre og holde fast på alle veje vil være mere ubehageligt. Derfor er det vigtigt at give et minimum af pleje og til at identificere de signaler, som vi kan sende for at undgå gener og risici.

Tricks til at holde dækkene i god stand

Tricks til at holde dækkene i god stand

Tricks til at holde dækkene i god stand

Tricks til at holde dækkene i god stand

tryk

Det er det første bud fordi normalt cirkulær eller for lidt luft vil radikalt ændre adfærd af bilen ud over at fremskynde slid af slidbanen. Skal gennemgå dem med jævne mellemrum, mindst en gang om måneden, eller når vi vil bruge vores bil stoppet efter et par uger. Det kontrolleres kold, og hvis en eller anden grund skal du gøre det varmt, huske på, at trykket kan stige med næsten 0,3 bar under drift.

mønsterdybden

Dæk i dårlig standLoven kræver, at vand afvandingskanaler stede mindst 1,6 mm dyb, hvor slidindikatorer flugter med nitter slidbane. dog under 3 mm og kan have svært ved fyring vand øger risikoen for akvaplaning. Hvis du ikke har en dybde tester, kan du måle det ved at indtaste et kreditkort eller en spids pen og måle mærket med en normal regel. Særlig omtale har vinterdæk, som ikke bør være mindre end 3 mm for at udfylde sin rolle og undgå montering kæder.

ubalanceret hjul

Vi er ikke at henvise til mental sundhed, men vi kan mærke vibrationer i rattet, når vi overvinde vis hastighed. De kan være forårsaget af en ophobning af mudder på hjulene eller forkert dæktryk kan også komme selv af gentagne slag af hjulene til at læne på fortovet for at parkere og endda nogle "bordillazo", der havde givet under brand. I så fald kan vi endda have påvirket nogle af elementerne i suspensionen. Du ved: Vær forsigtig, når parkering.

Falls og konvergens

Tricks til at holde dækkene i god standSkævhed af adressen kan forårsage hjulene ikke hvile på jorden jævnt, får dem til at bruge flere penge på den ene kant end i resten af ​​slidbanen, hvilket ville forårsage for tidlig slitage, med ekstra udgifter for at skulle skifte dæk for tidligt og frem for alt, værste bremselængde i en nødsituation. Hvis dine hjul er brugt mere på den ene side end den anden, gå til værkstedet.

sprukne og skårne kanter

Solen, kulde og kørsel på veje fulde af salt om vinteren kan gøre dig tabe fleksibilitet til vores dæk, og at disse cuarteen på flankerne, svække beskyttelsen til lærredet, der udgør skelettet af hjulet. Vi skal ikke bekymre dig for meget, hvis revnerne er overfladiske, men hvis vi indser, at stigningen i størrelse. Vask din bil oftere, hvis du cirkulere meget salt dækket veje.

alder

Ingen har sagt, at dæk og udløber efter en bestemt dato ikke opfylder deres pligter. Men du skal huske på, hvordan tiden og det hårde liv, de har, kan de miste noget af den fleksibilitet, de har, når de er nye og ikke nok greb. Tallet bruges ofte som en reference er ikke at forlænge dækkenes levetid mere end ti år fra datoen for fremstillingen. Dette er trykt på siden. Det er identificeret ved fire fortløbende numre, hvor de to første er produktion uge og de to sidste det år, de blev foretaget.

Adblock
detector