Hvor homologeret tilbehør i bilen til ITV

Hvis du for nylig har købt tilbehør til din bil, og du har brug for at homologate det, fortæller vi dig, hvilke skridt du skal gøre for at passere ITV uden problemer.Hvor homologeret tilbehør i bilen til ITV

Teknisk inspektion af køretøjer (ITV) er afgørende for trafiksikkerheden. Den vigtigste opgave for ITV 's detektere fejl i køretøjet, defineret i Inspection Manual, hovedsageligt påvirker dets sikkerhed. Men ITV også ansvarlig for gennemgå mulige ændringer af bilen, ifølge Manual reformen. Begge manualer er udarbejdet af Ministeriet for Industri.

Hvis du ønsker at vide, hvordan at godkende et tilbehør til din bil, er det første du skal gøre er identificere adgangskoden til godkendelse. Password godkendelse kommer i et dokument kaldet Reduceret ark, hvorved et mærke godkender et bestemt køretøj. Denne adgangskode kan antage mange former, afhængigt af typen af ​​køretøj. Den mest almindelige form er: e1 * 2001/116 * 0501 * 01, hvor 2001/116 henviser til direktiv 2001/116 / EF, selv om der er mange direktiver, der opdateres over tid. Nomineret køretøjer specs kan findes alle dens funktioner (Dæk, udstødning referencemål tilladte masser, etc.) afhængigt af den type, variant og version. Det vil sige, og køretøjet kom fabrikken.

Når identificeret adgangskode godkendelse, er det vigtigt, vide, om din bil er udstyret med tidligere godkendelser. Hvis tilbehør er fabrik, mærket er ansvarligt for ark med disse tilbehør. Hvis man ser på databladet og noter, der ikke er inkluderet tilbehør som kofangere eller spoilere, dvs. Hvis du ikke kommer hjem og forhandleren har ikke gjort det, skal du foretage en certificering på ITV. Nogle gange, er nogle biler ændres på forhandleraftalen og, som regel, er koncessionshaveren, der udfører godkendelse men forebyggelse er altid bedre end helbredelse.

Trin til homologate originalt tilbehør

1. Overholdelse Rapport anmodning om at gøre af køretøjet. Nu med ny teknologi kan ske elektronisk ved digital signatur godkendelser, der er ansvarlige for brand. Rapporten overensstemmelsescertifikat Reformen kode og anvendte felter ark, der skal variere fra de originale vises (Total bredde, totalhøjde, etc ...).

Hvis det kommer til tilbehør, der ikke udgør en større reform, såsom installation af tilbehør ud af godkendelsen af ​​køretøjet, separatorer / afstandsstykker eller sport fjedre typen, behøver ikke at foretage en teknisk projekt (dokument til godkendelse Betydningen af ​​visse reformer).

2. Kom certificeret værksted. dette dokument Du skal tilslutte monteringstilbehør og skal underskrives af lederen af ​​værkstedet og segl. I tilfælde af, at tilbehøret har gjort det selv, skal du gå til en workshop med industriel Registrer nummer og særligt registreringsnummer til at udstede certifikatet. Reformen bør være et kort, hvor den modificerede samling og hvordan de har samlede dele er identificeret, dermed kontrol på ITV tilbydes.

3. Gå til ITV med køretøjet, databladet, registreringsattesten, rapporten og overensstemmelsescertifikat Workshop. For legalisering af reformer har ITV at gå køretøjets ejer eller en person bemyndiget af ham. I ITV vil være ansvarlig for at lave tilbehøret i databladet. Hvis du har brugt tid tilbehør er ikke længere på mode eller du er træt af dem og ønsker at vende tilbage til den oprindelige version skal også bestå ITV igen med de samme roller, der er nævnt ovenfor.

Adblock
detector