SsangYong Tivoli D16T 115HK 4×4: faktiske forbrug og indtryk

Vi havde allerede testet benzin version af Ssangyong Tivoli med utilfredsstillende resultater. ¿D16T vil opnå dette Diesel AWD forbedre resultatet?

SsangYong Tivoli D16T 115HK 4x4, faktisk forbrug test

SsangYong Tivoli D16T 115HK 4x4, faktisk forbrug test

SsangYong Tivoli D16T 115HK 4x4, faktisk forbrug test

SsangYong Tivoli D16T 115HK 4x4, faktisk forbrug test

den SsangYong Tivoli Den er placeret i segmentet roader eller SUV "urban" Det er et alternativ til modeller som Peugeot 2008 eller Citroen C4 Cactus. Med hensyn til sidstnævnte har den fordel at være i stand til at vælge firehjulstræk versioner -embrague multidisco-, men alt andet er normalt vises under sine rivaler.

i mekanisk kapitel, den SsangYong Tivoli D16T Den indeholder en Dieselmotor på 1,6 liter 115PS Det er vist stærk fra meget lave omdrejninger, selv om det er rigtigt, at dens funktion er raffineret og kraftige vibrationer overføres til kabinen.

Som for dynamisk adfærd og ifølge vores første indtryk, i dette SsangYong Tivoli D16T 4x4 Vi har bemærket en vis forbedring over benzin-versionen og forhjulstræk jeg testede sidste år, med en fastere indstille din dæmpning forhindre overskydende krop balance. den komfort Det er acceptabelt, men når det kører på dårlig vej betingelse misforhold støj opfattes i nogle af plast foringer. Firehjulstræk har en lås-funktion til at hjælpe forhånd effektivt i glatte overflader som mudder eller sne, men ikke anbefales denne indstilling, medmindre du har meget brug for denne type trækkraft fordi boot kapacitet reduceres fra A265 405 liter, utilstrækkelig til at rumme bagage 4 personer nødvendige til volumen.

SsangYong Tivoli D16T: deres faktiske forbrug

ifølge vores køreprøver og ifølge vores dataindsamlingsmetoder, ombord på SsangYong Tivoli D16T 4x4 vi har fået en figur gennemsnitligt forbrug på 5,6 l / 100 km Det kan betragtes for forbedret SUV størrelsen af SsangYong Tivoli med en dieselmotor af små forskydninger. Virkeligheden er, at drevet har en bemærkelsesværdig effektivitet, støder et handicap vægt på 1,500 kg, langt værre rivaler. i bykørsel, forbrug dækket 6,1 l / 100 km, mens der i vej Det overholder 5,3 l / 100 km.

Kort sagt: sikkert SsangYong Tivoli D16T 4x4 ikke når rekord forbrug ICD'er BlueHDI Renault eller PSA-gruppen selv i 4x2 versioner, men kan anses for at sine bemærkelsesværdige resultater i dette afsnit.

Adblock
detector