Honda Civic Type R 2007-2010: en sportslig annenhånds kjærlighet

Honda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalg

den Honda Civic Type R i sine tre første generasjonene, Det har blitt en kult sportsbil Det nyter en bemerkelsesverdig berømmelse og omdømme. Det er en bil med sjel, at mange søker på bruktmarkedet og har allerede lagret som et ettertraktet samleobjekt.

den Honda civic type tredje generasjon Den ble markedsført mellom 2007 og 2010. I likhet med sine forgjengere, denne bilen viste seg nok en gang en utpreget sporty humør; era nesten som en racerbil, men godkjent for rullende veien. For eksempel, den 2-liters atmosfærisk firesylindret ble finjustert og Han utvikler ikke mindre enn 201 hk, overgå den mytiske barrieren av 100 hk til liter. Ja, maksimal effekt ble oppnådd nesten 8000 rpm, 7830 rpm spesifikt, som en finjustert racing motor er involvert.

For å dra full nytte som høy mekanisk ytelse, Honda civic type tredje generasjon riding en girkasse sekstrinns med en svært korte relasjoner som holdt enkelt fire-sylindret motor på toppen av cuentavueltas. Shifter ble plassert på dashbordet, og ledelsen var så raskt som nødvendig, med svært korte avstander.

Honda Civic Type R videresalgi Honda Civic Type R Han tok et oppsett uten at det går i suspensjon, mens motor som er montert for å optimalisere en mekanisk differensialsperre. Bremsene også var på høyden av omstendighetene og det samme gjelder for kommandoen med cuentavueltas presiderende over instrumentpanelet.

den Honda Civic Type R (2007-2010) era det nærmeste til å kjøre en racerbil og det er ikke rart at det er en bil svært ettertraktet av fans. En maskin kompromissløs rumpe å nyte sportslig kjøring. Ja, den japanske modellen konsentrasjon og dyktighet som kreves, Siden fronten var noe nervøs selvsperrende virkning, mens den bakre antydet lett endres i støtte.

Dessverre tilbudet på annenhåndsmarkedet ikke er for bred. Flere enheter kan finnes i andre land som Tyskland eller Frankrike. Biler kan bli funnet i annenhåndsmarkedet fra € 8000, mens produksjonsenheter i de senere år med noen kilometer på resultattavlen som vi kan spørre om € 15.000.