Mercedes-AMG giver os sin 50-årige historie video

Mercedes-AMG sports division i en video revidere sin 50-årige historie. I det ser vi de bedste kreationer af en hel drøm maker.

Mercedes-AMG fylder 50

Mercedes-AMG fylder 50

Mercedes-AMG fylder 50

Mercedes-AMG fylder 50

Mercedes-AMG fødselsdag. Den sport sektion af det tyske firma har lagt en video, hvor de bedste modeller, der har passeret gennem hænderne på træneren i sin 50-årige historie gennemgås.

Den halve århundrede, der netop vendt Mercedes-AMG begyndte med afgang af to ingeniører i eget mærke af stjernen. Aufrecht Melcher og De grundlagde i 1967, hvad der senere skulle blive den officielle sports sektion i selskabet, der netop havde forladt. I kun fire år, AMG, stadig uafhængig, lykkedes det dem at hævde sin første sejr i konkurrencen. den AMG Mercedes 300 SEL 6.8 i 1971 vandt han de 24 timers Spa.

Siden har træneren altid været synonym med sportslighed, kraft og maksimal ydeevne i alle modeller. I 1993 den første model med et direkte samarbejde mellem Mercedes og AMG blev lanceret, den Mercedes C36 AMG, Mercedes og i 1999 tog 51 procent af aktierne i AMG, omdøbt Mercedes-AMG.

Dette opkøb var et stort spring i historien om træneren. AMG sport under pålydende er udviklet fra begyndelsen under oplæring af Mercedes-AMG, forenkle udviklingen af ​​tanken af ​​og for sportslige biler.

Store biler

I de fleste tilfælde har Mercedes-AMG udviklet en radikal model af hver bil, Mercedes lancerer. træneren har dog også sine egne køretøjer konstrueres direkte fra deres kontorer. Dens vigtigste målgruppe er den store turismes, smarte køretøjer, der rejser over lange afstande og sportsånd altid flag. Det bedste eksempel er Mercedes-AMG GT rækkevidde, versioner Coupe Coupe S, R og C Coupe Coupé- Edition 50

Disse køretøjer har skudt en virksomhed, der allerede har været stigende med uformindsket styrke i de seneste år. I 2016 barrieren på 100.000 biler solgt børstet og prognoser for indeværende år er mere optimistiske. 50 år senere, at lille firma grundlagt af to passionerede ingeniører motor er en virksomhed, hvor 1.600 mennesker arbejder for de bedste sports versioner af Mercedes.

Du kan også være interesseret i:

Mercedes-AMG GT3 Udgave 50: en ejendommelighed ved 50 års fødselsdag

BMW M "lykønsker" den 50-årige Mercedes-AMG

Mercedes-AMG Project One: bilen over 1.000 hk

Adblock
detector