¿Uber? ¿Deling tur? 7 ud af 10 spaniere foretrækker

¿Uber? ¿Deling tur? 7 ud af 10 spaniere foretrækker

Uber Han oplyste, at disse data viser, at der er en stigende efterspørgsel efter alternativ mobilitet i Spanien, siden 40% af de spanske borgere ikke altid sikre, at du kan flytte med den tilgængelige transport i byen, hvor han bor.

Platform 'tur-deling' sagde indbyggere i Madrid og Barcelona De er bedste alternativer bedømme denne mobilitet, mens brugere af disse tjenester positivt værdsætter dem, fordi reducere omkostningerne, undgå parkeringsproblemer og reducere påvirkningen af ​​miljøet.

Virksomheden har også understreget, at borgere De ville også bruge platforme kørsel-sharing 'som chauffører at stille deres eget køretøj, hvis de havde mulighed for at gøre det. Således ville 75% af dem bruger tjenester såsom uberPOP at dele udgifter til at holde ejet bilen, såsom anmeldelser, benzin eller parkering.

Den administrerende direktør for Uber i Spanien, Carles Lloret, sagde sådanne initiativer revolutionerer den måde, hvorpå folk bevæger sig rundt i byen. "Spanske forbrugere er krævende forbedret mobilitet i byer, og vi er glade for, at tjenester såsom uberPOP kan løse de reelle behov i dag"Han tilføjede.