Brug denne mulighed for at købe en Jaguar rabat

Brug denne mulighed for at købe en Jaguar rabat

Den 1. januar startede programmet `Jaguar Godkendt'Bred forhandlernetværk Jaguar, en salgskanal brugt bil designet af Jaguar til at give alle de nødvendige elementer af kvalitet, historie og oprindelse af køretøjerne. `Jaguar Godkendt' det bliver en fælles betegnelse for alle køretøjer programmer i hele verden, hvilket navn og indhold samt fordelene for kunden er godkendt.

programmet Det tilbyder to års garanti med ubegrænset kilometertal og komplet svarende til et nyt køretøj garantidækning. Tjeklisten består af 165 inspektionsprocesser der skal følges til punkt og prikke, at attestere, at køretøjet er i optimale elektriske og mekaniske forhold.

Uge 17.-21 februar 2016 `Vil være Jaguar Godkendt Premium Week', en enestående mulighed for at erhverve en SEMINUEVO med et par måneders brug Jaguar, Jaguar fra Spanien og dets forhandlere `Jaguar Godkendt' til unikke priser og med unikke finansieringsforhold.

Jaguar XFMed en uforstyrret tidsplan 10:00 til 20:00 onsdag til søndag i Parlamentet, Pavilion Satellite, Ferial, s / n, 28011 Madrid, `Jaguar Godkendt Premium Week 'give alle de nødvendige elementer for kunden at købe med tillid med den` Engagement Godkendt'. Du kan finde mere information på approved.es.jaguar også i denne video, vil vi forklare, hvordan det fungerer.