Citroën lancerer et særligt tilbud til internetbrugere i deres køretøjer

Den spanske datterselskab af Citroen tilbyder på sin hjemmeside, i hele denne uge, særlige priser på køretøjer. Med denne nye kampagne via internettet, den vinkler mærke udvider tilbud til internettet, som begyndte i februar, selv om indtil videre kun ramt nye biler.Citroën lancerer et særligt tilbud til internetbrugere i deres køretøjer


Alle internetbrugere, der ønsker det, kan få gavn af tilbud, Citroën har lanceret i anledning af Ugens Enestående Eurocasion.

Interesserede bliver nødt til at få adgang til siden www.eurocasion.citroen.es

og udfylde et spørgeskema, som skal angive den bil, du ønsker (blandt dem, der tilbydes), og den forhandleraftale, hvor de vil salget, vælge fra listen vises på internettet er formaliseret.

Sende spørgeskemaet, hvilket ikke anmode bank eller kreditkort data, generere en kupon, som vil blive sendt til internetbrugere via e-mail. Dette kort vil indeholde navnet på den person, der har reserveret registrering køretøjet deraf udløbsdatoen for denne reserve (to arbejdsdage) og bekræftelse af, at du kan gennemføre købet ved den valgte forhandler. Når på tidspunktet for reservationen valgt, kan brugeren se og teste bilen, inden de køber.

dette "e-markedsføring" Det påvirker 88 køretøjer mindre end 45.000 km og en maksimal alder på to år. Den anslåede leveringstid er en måned, og prisen inkluderer moms, overførsel, kommunale skatter og Europæiske Garantifond 6, 12 eller 24 måneder afhængig af bilen. Alt hilste dette tilbud biler er certificeret af et eksternt firma, som har foretaget test, hvor køretøjer har måttet overvinde 98 kvalitetsstandarder.

I februar, den spanske datterselskab af Citroen begyndte at tilbyde særlige priser for internetbrugere via sin hjemmeside www.citroen.es

. Siden da og indtil oktober sidste år, 3.400 køretøjer hele spektret af personbiler var helt markedsført ved et af disse tilbud. I løbet af denne måned, den "e-markedsføring" Ny bil påvirker Xsara, Xsara, Evasion og C-5 modeller. Derudover kan brugeren bestille produktionen af ​​et C-5 Brugerdefineret Break, som har særlige økonomiske forhold og vil blive leveret inden for en måned.

Adblock
detector