Jarama vender tilbage til Volkswagen GTI Dag: Gå ikke glip af det!

Dag GTI, Volkswagen vender tilbage til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen vender tilbage til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen vender tilbage til Circuito del JaramaDag GTI, Volkswagen vender tilbage til Circuito del Jarama

Juli 8, den Jarama kredsløb vil være vært for andet år, den dag arrangeret af Volkswagen GTI, tilrettelagt for dem, der har nydt dag Volkswagen Golf GTI siden sin første udgivelse 41 år siden. Alle deltagere kan nyde musik, konkurrencer, lodtrækninger og aktiviteter for børn.

Tyske mærker ønsker at slå sidste år, hvor 6.500 fans og 1.500 Volkswagen Golf GTI ansættelse på Jarama fik. En aftale, hvor vi kan nyde massiv parade af syv generationer model, en tombola at teste den nye GTI og GTE (plug-in hybrid) i ruten Madrid, en butik, hvor du tager en souvenir eller aktiviteter for børn, altid med sports model som en hovedperson.

Hvis du elsker den konkurrence, har Volkswagen udviklet den GTI-ErAce. Hele dagen vil du have til rådighed flere simulatorer til at få den bedste tid du er i stand i Madrid-plot. Toppen 30 vil gå til en semifinale, hvor han vil blive forsøgt igen en hurtig omgang. Af disse vil 12 nå finalen, hvor vinderen vil blive belønnet med en co-kørsel om bord på en Golf GTI TCR og prøvekøre den nyeste model.

også, De er trukket mellem deltagernes kredsløb 600 tests at teste Volkswagen Golf GTI og GTE. De heldige vil få mulighed for at køre de sporty modeller af mærket med en instruktør, der vil give de nødvendige oplysninger for at få den bedste ydelse til bilen. Desuden skal en anden 40 copilotajes trukket om bord racing versionen TCR.

Parades gennem kredsløbet

Hvis du ankommer til kredsløb om bord på en Volkswagen Golf GTI du har parkering og gratis adgang for dig og fire andre kammerater. Men hvis du vil have din model parading den Jarama, en post på 15 euro, som gør det muligt for VIP parkeringsplads er tilgængelig paddock, campingvogn rejse kredsløbet og vælger at være den bedste model for din generation GTI. Hvis på den anden side du ejer en GTE, kan du parkere gratis i paddocken og modtage en gave butik Volkswagen.

Du kan også være interesseret i:

Volkswagen GTI TCR, teste GTI racing

Volkswagen Golf GTI første årti, den 400bhp Golf

En baby shopping GTI (video)