Typer af konvertible og lofter

Bilen blev født hjemløse, men deres udvikling vedtog det hurtigt af praktiske og strukturelle spørgsmål. Men der har altid været konvertible og i dag er der flere måder at udfylde det indvendige lys og luft.

Typer af konvertible og lofter

Typer af konvertible og lofter

Typer af konvertible og lofter

Typer af konvertible og lofter

Opdagede biler blev en mulighed, i en formel kørsel føle anderledes, større frihed til at nyde kørslen. Ved første biler til at gå, som udviklede sig til roadster med en mere stiv struktur at tilvejebringe poderles en endnu mere sportslig præstation. Konstruktionen af ​​chassiset har tilladt begge konvertible som roadsters stivhed tillagt adfærd næsten som en bil med lukket krop og sikkerhed bemærkelsesværdige beskyttelse med buer.

Evolution har også været forme materialer i tarme stof, stærkere og bedre i stand til isolation, med sine forskellige lag. Og frem for alt, med fremkomsten af de leddelte hardtops, mere praktisk, men ikke som de purister. Men at føle sig lidt dosis af denne frihed i konventionelle biler tvinges til at arbejde eller familie trips, gennemførlige eller panorama tage er en stadig mere attraktiv mulighed.

Det er de typer der

Hardtop articulable

Ford Focus CCPeugeot Eclipse, i 30'erne, var den første model til at omfatte en folde hardtop at blive cabriolet, forløberen for i dag spær-coupé, en stadig mere udbredt mode. De er langsommere til at åbne og med taget foldet optager mere trunk plads, men dets isolering er bedre, De er altid elektrisk og mindre vedligeholdelse.

Eksempler: (Mercedes SL og SLK, BMW 4-serie Cabriolet og Z4, Renault Megane CC Volkswagen EOS ...).

Med stof tag

Audi S3 cabrioletden konventionel spær brugt lærred emhætter, nogensinde bedre isolering, med flere lag og en række højere farver. Først var de alle manuelle, men i øjeblikket de fleste er elektrisk drev indefra. Der er mærker som Audi, efter den forståelse, at en cabriolet skal have stof tag for at holde sin essens, især de køretøjer, køretøjer.

Eksempler: Audi A3 og A5, BMW 6 Series, Opel Astra og VW Golf og Beetle Cabriolet eller roadster varianter af sportier modeller på markedet som Jaguar F-Type, Porsche 911 eller Aston Martin Vantage.

skriv Targa

Porsche 911 Targastive legeme struktur, men med den samlede skydetag fjernelse og lagring af aftagelige dele. Normalt er det opdelt i to dele, så der kan drives med kun et element placeret. Porsche har genvundet 911 Targa-version, som kan lagre taget automatisk.

Eksempler: 911, Chevrolet Corvette.

soltag

Fiat 500 cabrioRollable eller foldbar lærred, og også ark i nogle tilfælde som Citroen Pluriel. markere mellemtrin før en cabriolet, med højere end konventionel foldning tagflade. Fiat 500 byder på en genindspilning af den oprindelige model, automatiseret drift.

Eksempler: Fiat Abarth 500 og 500, DS3 eller Citroen C1.

Solares

soltagEn lille rektangulær åbning i taget dækket af glas eller en struktur i bilens farve, som Det åbner indefra manuel eller elektrisk tilstand. De tilbød i mange år, fordi netop de påvirker kroppen stivhed og Det producerer ikke vridninger, der påvirker adfærd bil. Næsten alle mærker har det til rådighed for nogle modeller af sit sortiment.

panoramisk

panoramatagFast, foldning eller blandet. Stivhed i opbygningen af ​​chassiset har tilladt brugen af meget brede glasflader på taget. Dem der er adskilt tillade åbning elektrisk. indtil nu en lavere bevæger gardin under glasset selvstændigt, hvilket fjerner space højdedimension kabinen. Citroën C4 Cactus debuterer et glas med en særlig behandling forhindrer passage af ultraviolette stråler, ser bort fra forhænget.

Adblock
detector