SUV’er kendte Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Suzuki, et brand med en stor tradition i SUV verden i dag tilbyder tre SUV-modeller i sit sortiment: en rigtig Jimny, Vitara moderne og kompakt renoveret S-Cross.

Så SUV rækkevidde Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV rækkevidde Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV rækkevidde Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Så SUV rækkevidde Suzuki: Jimny, Vitara og S-Cross

Suzuki taler om, især i vores land, sikkert tale traditionelt off-road kørsel. Vi taler om et førende mærke i sine gener køre off asfalt, giver historisk stand til at reagere optimalt modeller, når vejen er kompliceret og en værdi interessant.

nu, Suzuki har tre produkter, der gør op sin SUV sortiment i vores marked. Den vigtigste nyhed, ankom et par måneder siden, er den kompakte Suzuki S-Cross. Helt renoveret ude og inde, denne tredje generation viser nu en langt mere attraktiv pakke, med mere personlighed, mere SUV end nogensinde, sportslige en mere oprejst gitter store, med masser af tilstedeværelse og interiør, hvor spring i kvalitet er mere end indlysende.

Suzuki S-Cross

Ingen ændring i længden, Suzuki S-Cross (Dette link du har deres test) følger måling 4.30 meter, men det bidrager til at styrke sit image mere campera sin højde til jorden, nu 18 centimeter, takket være nye dæk og højere suspensioner. Højdepunkter inkluderer to nye benzinmotorer Boosterjet De er ved at nå området, Trecylindret 1.0 med 111 hk og 1,4 fire-cylinder og 140 hk også rider sin lillebror, Suzuki Vitara.

Begge er fritaget for betaling af registreringsafgiften til homologate CO2-udslip under 120 g / km. i Diesel Suzuki S-Cross fortsætter med at tilbyde en effektiv motor 1.6 120 hk. Det er en bil designet til asfalt til snavs veje, men sandheden er, at det dækker meget godt rekorden i disse tilfælde.

magtFra 111 til 140 hk
gennemsnitligt forbrugFra 5,0 l / 100 km
versioner4x2 og 4x4
længde4.30 meter
bagagerum430 liter

Suzuki Vitara

Suzuki VitaraEt skridt ned i størrelse placeres Suzuki Vitara en født i 1998 som terrænmodel, som nu er i sin fjerde generation (Syntes sidste år), og har formået at genopfinde sig selv og tilpasse sig skiftende tider. Hans bedste aktiver findes i dets motorer kort tid "gastones", Især Diesel nævnte 1,6 120 hk, i sin manøvredygtighed i byen og god opførsel på asfalterede baner, især med 4x4 versioner. 


Suzuki Grand Vitara (dette link kan du finde testen) tilbyder også stor styrke ud af asfalt uden hensyntagen til komfort og effektivitet på god vej. Ud over den dieselmotor, den har to benzinmotorer: En 1.6 også med 120 hk og den sidste 140 hk 1.4 Boosterjet magt.

magt120-140 hk
gennemsnitligt forbrugFra 4,0 l / 100 km
versioner4x2 og 4x4
længde4.17 meter
bagagerum375 liter

Suzuki Jimny

Suzuki JimnyEndelig i området Suzuki Figur incombustible Jimny, den lilleIkke mere autentiske SUV med trækkraftPå og omfattende udbud store off-road egenskaber,. Også en af ​​de bedste værdi for pengene, der kan findes på markedet i dag.

Uforanderlige sidste par år, den AWD Suzuki Jimny, lav vægt, deres stive og deres akser fremragende niveauer TT gøre det til en reel specialist "off-road". Det tilbydes med en enkelt motor, 1,3 benzin 85 hk.

magt85 CV
gennemsnitligt forbrugFra 7,1 l / 100 km
versioner4x4
længde3,54 meter
bagagerum113 liter

Du kan også være interesseret i:

Brand nye Suzuki

Toyota og Suzuki, at underskrive en alliance

Suzuki Baleno, testet

Adblock
detector