Honda Civic Type R 2007-2010: en sportslig brugte kærlighed

Honda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalgHonda Civic Type R videresalg

den Honda Civic Type R i hans første tre generationer, Det er blevet en kult sportsvogn Det nyder en bemærkelsesværdig berømmelse og omdømme. Det er en bil med sjæl, at mange søger i den anden hånd markedet og har allerede gemt som en værdsat samlerobjekt.

den Honda Civic Type R tredje generation Det blev markedsført mellem 2007 og 2010. Ligesom sine forgængere, denne bil viste sig endnu engang en udpræget sporty humør; æra næsten som en racerbil, men godkendt til rullende vej. For eksempel 2-liters atmosfæriske firecylindret blev tunede og Han er ved at udvikle ikke mindre end 201 hk, overgår den mytiske barriere på 100 hk til liter. Ja, den maksimale effekt blev opnået næsten 8.000 rpm, 7830 omdr./min specifikt som en finjusteret racing motor er involveret.

For at få det fulde udbytte så højt mekanisk ydeevne, Honda Civic Type R tredje generation rider på en gearkasse sekstrins med en meget korte relationer der holdt let fire-cylindret motor på toppen af ​​cuentavueltas. Den Shifter blev placeret på instrumentbrættet og ledelse var så hurtig som nødvendigt, med meget korte afstande.

Honda Civic Type R videresalgi Honda Civic Type R Han vedtaget en opstilling uden at kompromittere i suspensioner, mens motor monteret til at optimere en mekanisk differentialelåsning. Bremserne var også på højden af ​​omstændighederne, og det samme gælder for kommandoen med cuentavueltas præsiderer over instrumentpanelet.

den Honda Civic Type R (2007-2010) æra det tætteste ting at køre en racerbil og det er ikke underligt, at det er en bil meget efterspurgt af fans. En maskine kompromisløs røv at nyde sportslig kørsel. Ja, den japanske model koncentration og færdigheder, der kræves, da fronten var noget nervøs selvhæmning, mens den bageste antydede let ændres til støtte.

Desværre tilbuddet på det sekundære marked ikke er for bred. Flere enheder kan findes i andre lande som Tyskland eller Frankrig. Biler kan findes i brugthandel fra € 8.000, mens enheder af produktionen i de seneste år med få kilometer på resultattavlen, som vi kan spørge om 15.000 €.