Ny Seat Ibiza 2017: så vil hjælpeprogrammet salg

I 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat IbizaI 2017 kommer den nye Seat Ibiza

den Seat Ibiza 2017 Det er allerede i fuld opløbsstrækningen sin testfase på den åbne landevej. Tekniske ledere forsøger at polere de seneste problemer, der opstår, før de går i produktion næste forår.

Tidligere på måneden februar vi ser den første fotos embedsmænd vil være den femte generation af Seat Ibiza. En model blev første gang introduceret i 1984, og som Seat også indviet produktionen på fabrikken i Martorell (Barcelona).

den Ny Seat Ibiza Det vil være næsten identisk med den computergenereret billede, vi tilbyder i denne information. Første gang du kan se live vil være sammen næste Geneve Motor Show, der åbner dørene i den første uge af marts 2017.

De første tests planlagt til den åbne landevej dato er omkring slutningen af ​​maj og Det vil gå på salg når du starter sommeren, tilbage i den måned, juni 2017.

En Seat Leon i miniuatura

Den nye Seat Ibiza vil drage fordel af salgssucces og god accept af billedet af hans ældre bror, Seat Leon, for nylig opdateret. Seat Ibiza fremtid vil derfor være mere "mini" Seat Leon end nogensinde. Hans billede vil komme tættere på den kompakte og så vil deres handlinger, voksende og overgår dens længde stopper indtil nu: de 4,06 meter som det har lang model stadig er til salg. Der forventes en utilitaristisk længere, mere rummelig og sælge komplet udstyr.

Desuden vil den nye Seat Ibiza være ansvarlig for mærke inden for Volkswagen-koncernen den MQB modulære platform for deres små biler, afledningen kaldet A0. Seat Ibiza 2017 efter den nye Polo, Skoda Fabia og Volkswagen vises allerede samme grundlag lille SUV Sæde: den Seat Arona (Nederst foto). De vil gøre det i mindre end et år siden displayet Seat Ibiza 2017. Også både Volkswagen Polo og Skoda Fabia vil have deres egne stil SUV derivater. Den første, Polo SUV, vil blive bygget fra 2018 med den begrundelse, at varemærket i Landaben (Navarra).

Seat Arona 2017

Utility: mange nye funktioner, hård konkurrence ...

Når den nye Seat Ibiza kommer i for en masse modstandere til sidst fornyet. I marts måned 2017 være rullende gennem gaderne de første enheder af Kia Rio og Nissan Micra.

Du vil også finde den nye Ibiza med en ny Citroen C3, en model med mange mekaniske og muligheder for tilpasning. Det er den samme politik, som den nye Nissan Micra. En meget interessant ansigt til ansigt.

Nissan Micra og Citroen C3. Ansigt til ansigt i 2017

den nye Ford Fiesta, som Det vil være en af ​​de modstandere, der er den nye Seat Ibiza. En model stærkt engagement i en ny version kaldet Aktiv og kommer med en SUV udseende og en lidt højere højde end standard fem-dørs version. Hertil kommer, at denne part ønsker også at konkurrere med den øverste ansigt-mere kategori: den luksuriøse udgave Vignale vil stå DS 3.

Du kan også være interesseret

Seat Arona: så vil de nye små SUV til 2017

Alle nye 2017 bil, mærke til mærke

VW vil fremstille i Tyskland en større Seat SUV, der Ateca