Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, fødselsdagsgave

I 2015 er Skoda fejrer sin 120. fødselsdag som virksomhed og den 110. årsdagen for produktionen af ​​sin første bil. For at fejre begge begivenheder, vil det tjekkiske mærke lancere en særlig erindringsmønt udgave intervaller Edition til Fabia, Yeti, Octavia og Rapid.Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition, fødselsdagsgave

Ud over den tredje generation Fortrinlig, Skoda Det vil også vise den nye særlige udgave Edition til Fabia, Yeti, Octavia og Rapid i den kommende Geneve Motor Show, der afholdes i løbet af de første to uger af marts.

den Ny Skoda Fabia, Yeti, Octavia og Rapid Edition De hjælper fejre 120. jubilæum fødslen af ​​den tjekkiske mærke og 110-års fødselsdag produktion af sin første bil. Alle versioner Edition De har til fælles med en række forskellige elementer, blandt hvilke spejle malet i samme farve som kroppen, alufælge bicolor, tågelygter og Sunset kaldet pakke, der inkluderer bagrude og bag glas tonet. Indvendigt det fremhæver rattet tre-egede læder, håndbremse manchet og gearstangen i læder og dekoreret med nye måtter med grå syninger.

Adblock
detector