Bil tidsplan og nye Volkswagen SUV i 2017

Bataljon nyheden om, at Volkswagen har forberedt på dette 2017. Her er en detaljeret nye biler og SUV fra det tyske firma kalender.

De nye VW biler og SUV'er i 2017 i billeder

De nye VW biler og SUV'er i 2017 i billeder

De nye VW biler og SUV'er i 2017 i billeder

De nye VW biler og SUV'er i 2017 i billeder

virkelig intens år reklame Volkswagen med den Frigivelse af mange nye biler og SUV. fra september 2015 og i begyndelsen af ​​2016, den førende producent, der navngiver den store internationale bilkoncernen, er blevet sprøjtede alle formål emissioner diesel bedrageri -eller Dieselgate-. For at puste nyt liv i omdømme og forblive den største bil selskab i verden (ifølge data fra 2016, Volkswagen Group førte verdensranglisten af ​​bilsalg forud for Toyota-koncernen), hvilken bedre måde at starte en aggressiv offensiv af nye biler og SUV.

under Volkswagen årsmøde sit hovedkvarter Wolfsburg (Tyskland), nogle af lederne i selskabet detaljeret den køreplan for at følge for alt dette 2017 med specifikke datoer, der er angivet i start af produktion af nye biler. Som du kan se nedenfor, SUV De udgør en af ​​de grundpillerne i strategi af Volkswagen i dette 2017.

VW AtlasDen nye SUV fra Volkswagen i 2017

i år 2017 Han begyndte at Volkswagen med premieren på Atlas, en Luksus SUV og store (7 ombordværende inde), som kan opfylde Detroit Auto Show og i første omgang vil blive solgt i lande NAR region (North American Region, dvs., Mexico, USA og Canada).

Et par uger senere, debut Tiguan Allspace eller, med andre ord, den "Tiguan XL" med indvendig kapacitet 7 passagerer. dette SUV Det er allerede begyndt produktionen og vil ikke komme til vores marked indtil efter sommerferien.

Den næste og forventede model af denne type Volkswagen der ramte markedet er T-Roc, en model, der skal indgå i segmentet Urban SUV eller lille og det vil blive bygget under byggemetoder A0 tværgående modulær platform MQB. I august 2017 vi kender de vigtigste detaljer og starte produktionen. i Frankfurt Auto Show mid september officielt frigivet, mens hans merchandising vil starte i november.

den sidste SUV af Volkswagen mødes vi i 2017 Det vil være den nye generation af Touareg. Rettet i din kalender november, på hvilket tidspunkt vi vil vide alle detaljer, og også i den tid begynde produktionen. Ved ankomsten til det europæiske marked skal produceres senere på året eller allerede begyndt 2018.

VW ArteonVolkswagen nye biler i 2017

den Volkswagen Arteon Det er en af ​​de vigtigste udgivelser af det tyske selskab i 2017. Vi var i stand til at prøve i marts og hans ankomst i de spanske forhandlere er planlagt til juni. I rækken af ​​den tyske producent vil træde i stedet for den ovennævnte Passat og Phaeton, det vil sige, vil et trin være over nuværende Passat.

Den nye generation af Volkswagen Polo er en af ​​de store satsninger fra det tyske firma til 2017. I juni vil vi kender sine retningslinjer, vil han blive officielt præsenteret på Frankfurt Auto Show og vil begynde at blive solgt i løbet af næste efterår. Ved design og teknologi om bord, Denne nye Polo nærmer Golf.

den Volkswagen Phideon GTE (hybrid plug) Vi mødes i august og Ny VW Jetta, som vil blive udgivet i december og i første omgang kun sælges i landene i regionen NAR, komplet kalender over Volkswagen-biler fremhævede i denne 2017.

Kalender bil og SUV nye Volkswagen i 2017

- Volkswagen Atlas: Nu tilgængelig (kun på nogle markeder)

- Volkswagen up! PA: nu tilgængelig (kun på nogle markeder)

- Volkswagen Arteon: Marts (produktion) / juni (markedsføring)

- Volkswagen Polo: Juni (produktion) / efterår (markedsføring)

- Volkswagen Tiguan Allspace: Efter sommerferien (markedsføring)

- Volkswagen T-Roc: August (start af produktion) / november (markedsføring)

- Volkswagen Phideon phev: August (produktion)

- Volkswagen Virtus: November

- Volkswagen Touareg: November (start af produktion)

- Volkswagen Jetta: December

Adblock
detector