Ny Dacia Duster 2014: forbedring i hele

Uden revideret design mere robust og moderne interiør med nye instrument panel farver og materialer, flere enheder af udstyr og en ny benzinmotor 1.2 TCE 125 hk er kendetegnende for den nye Dacia Duster, den sande konge af 4x4 og SUV lave omkostninger.

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Dacia Duster 2014

Vi er den fjerde bedst sælgende model i Spanien i segmentet for SUV og 4x4, som kumulative salg fra januar til september 2013. Vi henviser til Dacia Duster, hvilken dybtgående fornyelse forbedrer mange sektioner.

I den æstetiske kapitel, ny Dacia Duster (eller interval Duster 2014) sport en ny frontal, med en nydesignet kølergrill og dobbelt forlygter passerer inkluderer kørelys. Set fra siden, den Duster stadig bevarer den rå og barske udseende, der har udmærket ham fra hans fødsel i 2010. I denne set fra siden, fremhæver nye tag glideskinner, nu med ordet Duster klart synlige. Posteriort mellemtiden ændret sig noget mindre, men ikke det indre, et nyt instrumentpanel, nye farver i de anvendte materialer, dørpaneler og sæde polstring. Af den måde, kan med hensyn til sidstnævnte som en mulighed at vælge en lavet af læder. Som for praktiske ting, i denne kabine er der flere opbevaringsrum, mens mængden af ​​lastrum til bagagerum Det er fortsat i 475 liter. Hvis de har brug for at transportere lange genstande, er bagsæderne foldet og kan bære genstande på op til 2,70 m lang.

Alsidigheden og de mange versioner at vælge imellem, er også et vigtigt tegn på identitet i den nye Dacia Duster 2014. Afhængig af den valgte motor, er jeg kan vælge at 4x2 eller 4x4 varianter. Sidstnævnte bruge et drivsystem med flere driftsformer. Hvis føreren ikke manipulere vælgeren, de Duster fungerer som en forhjulstræk. I tilfælde af at punkter Auto modus drejningsmomentet delt mellem akslerne afhængigt af motoren, op til 50 procent til bagakslen. Endelig, hvis tilstanden 'Lock' er valgt, momentet sendt til baghjulene sker permanent. Sidstnævnte funktion anbefales ved lave hastigheder og meget uregelmæssige og ekstreme grip forhold, såsom sne, mudder og områder med masser af sand og jord.

Dacia Duster 2014Nyskabelser i udstyr

Serien, vil den nye Dacia Duster 2014 blive tilbudt med ESC stabilitetskontrol og fire airbags. Det vil også være tilgængelige multimedier informationssystem, navigation og underholdning Dacia Media Nav, fartpilot med fartbegrænser-system og parkeringshjælp bag.

fem mekaniske

den mekanisk nyhed New Home Dacia Duster 2014 Vi fandt i inkorporere trykladning benzinmotor med turbolader 1.2 TCE 125 hk Renault kilde. Parret med en manuel gearkasse med seks gear, Dacia annonceret for denne nye benzin variant af et gennemsnitligt forbrug på 6,3 l / 100 km direkte indsprøjtning og et niveau på 145 g / km CO2. Med hensyn til ydeevne, acceleration fra 0 til 100 km / t på 9,6 sekunder stater.

Benzin forsyning i Dacia Duster 2014 også det omfatter atmosfæriske 105 hk 1.6, ud over den bi-fuel 1.6 105 hk versionen også kompatibel med LPG (LPG) og benzin. For dem, der foretrækker diesel, kendt Renault 1.5 dCi motor kan vælge effektniveauer 90 og 110 hk.

Dacia Duster 2014Alle versioner af Dacia Duster 2014, Den svarer til den mest effektive 1.5 dCi 90 hk 4x2-version, som en gennemsnitlig udgift på annonceret 4,7 l / 100 km og en CO2-niveau på 123 g / km. Afhængig af den valgte motor, dette fornyede Duster vil tilbyde effektive Eco funktion (modificere parametrene for magt levering motor og klimaanlæg den mest hensigtsmæssige måde) og GSI-enhed (Gear Shift Indicator), som anbefaler øjeblikket også ideel til at hæve eller lavere gear.

Det er vores opfattelse

Denne opdatering Duster føles fantastisk at de fleste kommercielt succesfulde model af Dacia, ved siden af ​​Sandero. Hvis priserne fortsat så lav og konkurrencedygtig som de har været i denne model, vi forudser en mere lovende fremtid. Vi virkelig ønsker at se, hvordan motoren er 1.2 TCE 125 hk i Duster. Meget snart vil vi fortælle dig.

Adblock
detector