Lamborghini SUV En anden ny tilføjelse til Urus?

De seneste nyheder om Lamborghini Huracan synes at åbne døren til en ny SUV på det italienske firma efter at lære de første detaljer om sin næste Safari-version.

Lamborghini Urus kunne nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunne nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunne nå en kompakt SUV bror?

Lamborghini Urus kunne nå en kompakt SUV bror?

For et par dage siden mødte vi de næste planer Lamborghini om deres superbiler. den Lamborghini Aventador Du vil modtage en efterfølger til par med model, der kunne nå 1.000 hk og Lamborghini Huracan det vil blive fornyet op syv nye versioner hvoraf utvivlsomt tiltrukket sig mest opmærksomhed, er såkaldte Safari. Er vi over for en ny Lamborghini SUV eller før en superbil allroad?

Lamborghini Huracán Safari, den excentriske udgave

Blandt de versioner af Automobile Magazine som gentaget et par dage siden fandt vi en overraskelse: Lamborghini Huracan Safari, en, der lover afsluttes med versionen beskyttere for den lave, hjul større justerbar affjedring og firehjulstræk.

Denne nysgerrig version af Lamborghini Huracan synes indstillet øjne på den arabiske marked, excentrisk nok til at gøre nogen en superbil, der også opgive noget af sin vej ydeevne med det ene formål at give off-road opfyldelsesgaranti.

Lamborghini Urus

Det første indtryk er, at Lamborghini Huracan Safari kunne være noget i retning af en brand allroad for tyren. Ja det er rigtigt, at Vi har set det i nogle saloner (Uden at forlade Volkswagen Group fundet Audi A4 og A6 allroad) Med visse off-road evner i simpel terræn, men vi kan ikke forestille mig, hvordan det kunne passe ind i en superbil af Lamborghini Huracan størrelse.

Og hvis vi står over for en ny Lamborghini SUV?

Lamborghini landing i SUV området har været en bombe for både konkurrencen og for virksomheden selv. Denne vellykkede mode har også nået den høje ende køretøjer og luksus. Så meget, at der ifølge regnskaberne for Lamborghini i august 2016 Lamborghini Urus næste sælge omkring 3.500 enheder på et år, det samme som summen af ​​deres superbiler sum i dag. Der er ingen nyhed, at disse tal er blevet forværret.

Det bedste eksempel på vellykket luksus SUV er fundet inden for Volkswagen-koncernen selv, som tilhører Lamborghini. den Porsche Cayenne sparet for 15 år siden til den tyske mark, bygge første luksus SUV, som det var med til at øge salget af en virksomhed, der derefter blev rekonvalescent.

Derfor, fra Porsche de ikke tøve, når de udgivet en ny SUV, denne gang kompakt, under navnet Porsche Macan, en succes af salget har også tjent som model for adgang underskrift og lade Porsche at konkurrere med virksomheder, der, mens high-end som BMW eller Mercedes, de offentlige steder et hak lavere end Stuttgart .

Porsche Macan

Derfor Det er ikke udelukket, at denne fremtid Lamborghini Huracan Safari var simpelthen en kompakt SUV italiensk, med til at øge sin tilstedeværelse på markedet og en mere logisk end en superbil allroad model. Også tilhører samme gruppe som Porsche, en leder i luksus SUV, kan give afgørende oplevelse, når de føres ind i den kompakte SUV-markedet, med hvem de også kan dele teknologier, der sparer omkostninger og markedsføre et allerede afprøvet produkt.

Faktisk er den Lamborghini Urus og låner nogle af de teknologier i Volkswagen-koncernen. Dens platform er MLB EVO, som han har også tjent til at lancere sin næste Bentley Bentayga, den første SUV af virksomheden. Desuden har nogle ingeniører understreget, at tyr vil der være en plug-Tron og hybrid version, der ville tage sit udgangspunkt i den kommende Audi Q8.

Zarooq Sand racer, en lignende koncept

Det har ikke været let at finde tilfælde, hvor en superbil har den alsidighed nok til at være drevet off-road med Garantanter og, hvad mere er, med det formål at give de fornemmelser af en Lamborghini.

I denne søgning mindes vi det drejer sig om Zarooq Sand Racer spektakulære SUV kommer direkte fra Arab Emirates som lover spænding off-road, takket være sin Udviklet af en 525 hk 6.2L V8 fra General Motors oprindelse. Til dette må vi tilføje, at denne sporty off-road vejer kun 1.300 kg.

Zarooq Sand Racer

Tallene lover at være spektakulære, men helt sikkert mere interessant er, at det vil have en firehjulstræk designet direkte af Lamborghini. Har de været at designe nye systemer italienerne står over for en mulig sport, der giver hans bedste off-road? Husk, at de mest slående fakta fremtidens Lamborghini Huracan Safari var den Muligheden for ridning en fire-hjulstræk, hvor alle af dem var retningsbestemt.

¿Salg succes eller næsten vidnesbyrd version?

En mangel på nye detaljer og bekræftelser, ser det ud til, at Lamborghini Huracan Safari er splittet mellem to mulige markeder. Vi har ingen tvivl om, at i tilfælde af at være i en kompakte SUV underskrift, vil denne besynderlige version af superbil være en ny bestseller Lamborghini.

Men hvis italienerne vælge en mere excentrisk udgave fokuseret på en fornyelse af den mindste af sit sortiment med en færdig designet til at efterlade vej, salg vil være langt mere beskeden og måske denne Lamborghini Huracan Safari er tilbage som en excentrisk og næsten symbolsk version, der er en del af nogle af de sjældenheder, der lejlighedsvis beslutter at markedsføre Sant'Agata bolognesse.

Du kan også være interesseret i:

Lamborghini Urus vil den nye SUV begynde produktionen i april

Den nye Lamborghini SUV, Urus, være hybrid plug

Zarooq Sand Racer, SUV bæst i det øjeblik

Adblock
detector