Volvo XC40 er vel: den nye SUV avduket ved en feil!

Filtrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette erFiltrering den nye Volvo XC40: dette er

Ja, kom lekkasjen. En misforståelser Volvo i et land i Øst-Europa har endelig bekreftet det som allerede var et rykte høyt: den nye kompakte SUV XC40 Det er veldig veldig lik 40,1 Concept merkevaren allerede forventet oss for to år siden. Gode ​​nyheter, fordi etter hans bilde er svært attraktive og skjuler mye av sin gode teknologi sterkt konkurrere mot BMW X1, Audi Q3 og Mercedes GLA.

Hvis vi ser på det opprinnelige konseptet, passerer den nye Volvo XC40 en klone unntatt, selvfølgelig, speil (Mer konvensjonell og mindre fremtids), de bakre dørhåndtak (Nå med tradisjonelle håndtak og uten å være skjult i bakvinduet) og Krystaller bakruter (Nå delt i to, hvilket resulterer i nesten en tredjedel glass). Merkevaren vil offisielt lansere modellen neste 21 september på et arrangement Autopista.es kommer til å fortelle deg alle detaljene. Her kan du også se en første video av modellen.

Volvo XC40 og vil være

den Volvo XC40 nytt, sannsynligvis allerede tar bestillinger på slutten av året, og vil treffe veien i januar 2018, Debuterer Ny CMA kompakte modulplattformen merkevare. Så, når de lanserte modeller født av den nye SPA overlegen arkitektur, som for eksempel XC90, S90 og XC60, Den kommer begynnelsen av kompakt. Den XC40 bør du følge en S40 en V40 og hvem vet, det er spekulasjoner selv med en mindre SUV: en XC20.

Volvo XC40Uten å vite all offisiell informasjon av den nye Volvo XC40, hva vi kan forsikre at Inne det tar mange funksjoner i den nyeste X60 og XC90. Dermed vil all sin flotte teknologien legge en stor berøringsskjerm og et forenklet midtkonsoll og klarere. Volvo sikrer også at det vil være en meget praktisk og funksjonelt SUV, reklame og til og med nye områder for nyskapende lagrings: som modifikasjonen av høyttalerplassering for å generere flere dørpaneler som tillater romme fra en bærbar datamaskin, en tablett eller flasker vann.

Mekanisk selv vet også at Volvo XC40 vil komme med ny bensinmotor 3 sylinderen 1.5 liter, som bør være den tiltalte. Denne motoren gir også et grunnlag for å T5 Twin Engine hybrid versjon plugg, med en elektrisk motor og en automatisk dobbel clutch og 7 hastigheter. Denne utgivelsen er beregnet for en rekkevidde på 50 km. Ved siden av disse versjonene kommer også motorer Drive-E 4-sylindret Volvo.

Som for utstyr, vil Volvo XC40 være et fullverdig og ta mange av de systemene som allerede er sett i XC60. En rikelig kjøre hjelpemidler, vil legge en delvis autonome drivsystem, i stand til å opprettholde avstanden med kjøretøy og ta kontroll over Akselerator, brems eller styring opp til topphastighet på 130 km / t. den synet kameraet 360 grader, City Safety automatisk bremsing eller kjent Volvo On Call vil fullføre levering av en modell villig til å få mye bakken blant kompakt Audi, BMW og Mercedes SUV.