Det kan således være den nye pick-up af BMW: Mercedes Class til X!

Ny BMW afhentning i 2018? første gengivelserNy BMW afhentning i 2018? første gengivelserNy BMW afhentning i 2018? første gengivelserNy BMW afhentning i 2018? første gengivelser

Et mærke luksusbiler eller præmie at gøre en pick-up? For et par år siden, denne hypotese virkede usandsynligt, umuligt. Men i de seneste år bilindustrien har deltaget virkelige overraskelser, som Først Diesel og den første Porsche SUV (den Cayenne), The Ferraris første SUV snarest at blive iværksat eller på det seneste, markedsføring Mercedes Klasse X, den Første pick-up underskrift af stjernen, et køretøj som igen deler mange tekniske og strukturelle elementer med den Nissan Navara og Renault Alaska.

den næste "helligbrøde" i bilindustrien kunne være en BMW hypotetiske typen pick-up. historiske fjende Mercedes-Benz, Det ville ikke være urimeligt at tænke på denne sandsynlighed, alle på trods af sportsgrene filosofi, der altid skelnes både mærke Bayern som deres mest trofaste fans.

Salget marked og diktere sætning og der mange lande i verden hvor typen køretøjer pick-up har nok kommerciel pull, som det sker i USA, hvor den bedst sælgende bil i de senere år har været Ford F-150, en bil pick-up typen. Interessant Nordamerika, Mellemamerika, Sydamerika og i hele verden, kunne Australien og nogle asiatiske lande være potentielle købere af dette "wild" BMW afhentning.

BMW afhentningOg hvordan kunne være BMW design af denne nye pick-up? Som første eksempler, illustrationer og indsamle gengivelser foretaget af Taekang designer Lee, hvor det ser kraftfuld og mørk, næsten giver frygt ... En BMW spektakulære afhentning.

BMW pick-up: aldrig sige aldrig aldrig ...

I midten af ​​sidste år, nogle medier indsamlet specielt erklæringer fra Generaldirektør i BMW i Australien, Marc Werner. Denne udøvende sagde "Aldrig sige aldrig nogensinde ...", om muligheden for at komme ind i segmentet for BMW i pick-up.

I den tekniske del, er der ingen bekræftede oplysninger om BMW afhentning, som kunne være klar i 2018 ifølge den seneste rygtemøllen kilde hældes på internettet. På nettet, også køre flere hypoteser om, hvad slags teknisk platform kunne bruge denne fremtid og sandsynlig BMW afhentning. Nogle af dem viser, at som følge af nye synergier mellem BMW og Toyota -begge selskaber har været og arbejder sammen om at udvikle to sportsgrene (den nye Z4/ Z5 BMW og næste generation Toyota Supra), Ud over at bruge almindelig diesel små motorer) -, den ny pick-up af BMW Du kan bruge den platform af de nyeste generationer af Toyota Hilux, en model med en vis vægt, og et vist ry i denne særlige segment.

I øjeblikket og i mangel af mange oplysninger om ny pick-up af BMW, Vi inviterer dig til at nyde den FOTOGALLERI at vi har forberedt.