Lexus RX 2016: billeder og data for den fjerde generation

Lexus RX, og er den fjerde generationLexus RX, og er den fjerde generationLexus RX, og er den fjerde generationLexus RX, og er den fjerde generation

den fjerde generation Lexus RX SUV palme og ser efter sin præsentation i stil i Hall of New York 2015. bedst sælgende bil i løbet af 26 år lange historie af Lexus -noget mere end 2,1 millioner enheder så dybt forlader avalan- fornyer hans hensigter meget klart: at være en af ​​de mest interessante i det voksende marked Luksus SUV.

den DNA design Lexus RX 2016 (eller Lexus RX IV) Er det ikke nyt, da det er helt ens, især frontal- med sin lillebror, ikke mindre spektakulær NX. Den forreste område ledes af en fremtrædende kofangere aggressiv udseende, allerede karakteristisk typen forlygter med L-formet LED, teknologi, der også er til stede i tågelygterne.

Set i profil, Lexus RX fjerde generation viser dynamik og elegance i lige dele, med det kraftige fald bageste hældning af taget, billede og lighed af coupéer. De giver også en stor attraktion en prangende legering varians af diameter 18 til 20 inches (Afhængig af kvalitet), mens der i den bageste zone tager sin rolle tag spoiler diskrete størrelse, forlygterne LED-teknologi og udstødningsrør integreret i bunden af ​​kofangeren.

Fjerde generation Lexus RXIndvendig teknologi og luksus

Ifølge de første billeder Lexus RX, Japanske selskab skåner ingen bestræbelser på at tilbyde en udestående finish og en høj kvalitet materialer. Teknologien begynder hurtigt at forføre både føreren og de øvrige kammerater, med systemer som HUD (chef Up Display) projektion på forruden og systemet tilslutningsmuligheder, navigation og underholdning udstyret med en stor høj opløsning skærm størrelse 12,3 inches.

beboer af bagsæder, Lexus lover mere plads til rådighed for begge ben og knæ stoppe. De side bagsæder har varme bolden, og kan foldes i en 60/40 ratio. Dette område rejsende kan nyde deres favorit underholdning indhold gennem to nye skærme 11.6 tommer placeret efter nakkestøtterne på forsæderne.

En benzin hybrid

i første omgang, Lexus bekræftet for RX IV en strømforsyning består af to alternativer. I begge tilfælde, og i mangel af den officielle offentliggørelse af forbrugsdata og CO2-udledning, den luksus mærke af Toyota sikrer, at RX dette er langt mere effektiv. Konkret først det annonceret i en version RX 300 benzin motorede 3,5 V6 direkte indsprøjtning 300 hk og for det andet den RX 450h hybrid-variant som kombinerer en benzinmotor 3,5 V6 Atkinson cyklus med en elektrisk motor-generator (det totale udbytte af hybridsystemet er 300 hk).

Chassis & Sikkerhed

Lexus sikrer, at ny fjerde generation RX Det har øget torsionsstivhed af kroppen. Suspensionen er også blevet optimeret, og fremhæver for første gang i RX tilgængeligheden af ​​et system adaptiv variabel suspension (AVS).

Fjerde generation Lexus RXDet samlede system sikkerhed og deltage kørsel Lexus sikkerhedssystem tilføjer også værdi til den nye RX IV. Blandt de mange enheder omfatter PCS-systemet Pre-Crash kan automatisk stoppe under visse omstændigheder, systemet for overvågning og varsling af ufrivillige ændre baner, automatisk kontrol skift fra kort til lange og tilbage lys, vinkel kontrol døde, det perifere overvågningssystem View Monitor, adaptive fartpilot radar fartpilot og bag kontrolsystem trafik kryds og vejkryds.

Den vokser i næsten alle dimensioner

med 4,89 m lang, 1,89 m bred og 1,69 m høje, den nye Lexus RX IV Den vokser i 12 cm lange og 1 cm i bredden, medens højden er mindre i 1 cm. den akselafstand stiger fra 2,74 m til RX III 2,79 m (5 cm) i denne fjerde generation.