Volkswagen Polo R-Line, sportslighed og dynamik

Nytten af ​​Volkswagen, Polo, kommer til Spanien
i en ny version. R-Linje efterbehandling ham
vil give bonus på sportsånd set i andre
Volkswagen modeller. Den er tilgængelig i
Kombineret med 1,2 TSI-motor og 1,6 TDI
De er kendt i stangen.Volkswagen Polo R-Line, sportslighed og dynamik

Vi havde allerede set i modeller som Golf, Scirocco, og for nylig i to Volkswagen SUV, Tiguan og Touareg. De R-Line pakke tildeler plus af sportslighed der allerede er så indgroet Volkswagen, og nu er det i starten af ​​det Polo, som i år fejrer to år af sin femte generation.


højere sportslighed, dynamik og en meget komplet udstyr, Dette er, hvad der giver nogenlunde den nye Polo R-line i to varianter af motorisering Det tilbydes på denne version. og De er ikke de to mest potente område Dette hjælpeprogram, 1,4 TSI benzin og 180 hk GTI Diesel 1.6 TDI 105 hk, men du er nødt til at kigge lidt længere nede på listen. Den 'heldig' er 1.2 TSI benzinmotor og 90 hk 1.6 TDI Diesel 105 hk magt, sportslighed så, da vi kan se, behøver ikke at være i overensstemmelse eneste magt.
i udvendig, den nye R-linje Polo udmærker sig ved Mallory aluminiumsfælge 17 inches 215/40 R17 dæk på hækspoiler, sport hæl i kroppen farve og R-line logo formodning om kølergrillen. blik på interiør, Vi finder mere sporty detaljer såsom polstrede sæder 'Kyalami' aluminium pedaler, nakkestøtter med R-line logo, læder sportsrat og støbning indgang til køretøjet også med logoet. Som i GTI, R-Linje Polo modtager sort i søjlerne i passagerkabinen og loftet.

Med hensyn til den udstyr, denne nye version af Polo omfatter elementer, der findes i højere køretøjer segment, såsom regnsensor, dæmpning bakspejl, Climatronic, multimedie-forbindelse 'Media In' og radio-CD 'RCD 510' med seks højttalere.
Priser Polo R-Line:
1.2 TSI 90 PS: 17,550 €
1.2 TSI 105 hk: 18.520 €
1,6 TDI 90 hk: 18.870 €
1.6 TDI 105 hk: 19,350 €

Adblock
detector