Mokka X, X og Grandland Crossland X: SUV vifte af Opel i 2017

X rækkevidde Opel 2017X rækkevidde Opel 2017X rækkevidde Opel 2017X rækkevidde Opel 2017

Under bunden af ​​Opel Mokka, fabrikanten ragede med Opel Mokka X i segmentet urban SUV, crossover eller, som bliver kendt, CUV. Denne nye model er allerede frisk og attraktiv stil at Opel Han ønsker at give deres nye SUV-modeller 2017, Crossland Opel at være Opel Grandland X og X, både som en del af de syv nye modeller, der vil komme fra Opel fabrikker i hele næste år.

Hvis Opel Mokka X, allerede findes på markedet, fandt vi en længde 4.28 meter, halvvejs mellem en urban SUV og en kompakt SUV, for Opel Crossland X disse dimensioner reduceres mere, og rører sig selv og segment af små SUV. Faktisk er den Crossland nye X erstattet i området fra Opel Meriva, en minivan, der vil forekomme. Ligesom de to generationer af dette folk luftfartsselskab, den Opel Crossland X er fremstillet på fabrikken i Zaragoza (Figueruelas) og begynder at markedsføres i juni 2017.

den nye Opel Crossland X, hvad vi ser med mekanisk og pmere tilgængelig hård Opel Mokka X, da sidstnævnte tilbud motorer Diesel mellem 110 og 136 hk og benzin mellem 140 og 152 hk, hvor sidstnævnte er den eneste 4x4 forbundet med automatgear standard. den Crossland X er positioneret som en klar rival Juke Nissan eller Renault Captur, blandt andre muligheder til rådighed på markedet.

Opel Crossland XOpel Grandland X: den kompakte SUV

af Opel ovenfor Crossland X (Segment B), vil ankomme nogle måneder senere, specifikt i november 2017, Opel Grandland X, segment C og en estimeret længde af 4.45 m: en kompakt SUV og fuld. Med denne model, vil dele platform og komponenter Peugeot 3008 (PSA), Opel søger en sammenhæng mellem sine modeller Opel Astra og Opel Zafira, med muligheden for at nå endog erstatte sidstnævnte i fremtiden, bort helt segmentet MPV. den nye Opel Grandland X (Hvilket vi tilbyder eksklusive computer gengivelser af, hvordan det vil være, ligesom det Crossland X) vil konkurrere det direkte med Ateca Seat, Kia Sportage og Nissan Qashqai, blandt andre, der venter på at blive tilbudt (overvejer platform, du bruger) med motorer benzin mellem 130 og 165 hk, Den første trincilíndrico og mekanisk Diesel 100 til 150 HK.

og med tre SUV ved udgangen af ​​2017, år 2018 det er tid til at frigive en anden topmodel, og SUV segmentet, som i dette tilfælde vil dele en platform med den nye Opel Insignia og vil have en længde forventes at nærme sig 4,8 meter. Meget snart vil du være i stand til at give flere detaljer om denne SUV hvorfra navnet er stadig ukendt ... men forsikringen også tage et X i sit navn. Denne nye serie SUV lover.

Du kan også være interesseret i:

Opel Insignia Grand Sport 2017

Adam Opel Corsa og også fremstillet i Figueruelas

Dette er Opel Zafira 2016