Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 slag

Audi RS7 SportbackAudi RS7 SportbackAudi RS7 SportbackAudi RS7 Sportback

den eksklusivitet og luksus en stor præmie sedan og ægte sportslighed en bæst der brøler i løbet 500 hk, Med disse lokaler Audi glæder det nyeste medlem af sagaen RS, den RS7 Sportback, en af ​​de store sensationer i 2013 Detroit Motor Show.

Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 slagDen elegante og imponerende billede af A7 Sportback bevaret noget af denne stil i den nye RS7 Sportback, men ja, med typiske Warpaint store sportsgrene. hans fem-dørs organ og dial stil coupé på ryggen styrker aggressivitet med tilføjelse af en kølergrill honeycomb struktur honeycomb til at spille med en beskyttende gitter i blank sort. I den bageste, sammen med flugten elliptisk ikke ubemærket hen i stor luft diffusor og den aktive spoiler spirende eller skjult afhængigt af hastigheden.

den RS7 interior Sportback også det præsenterer mange slående elementer, blandt hvilke fladtrykt rattet tre-egede læder med RS-logo i bunden, de runde instrumenter med sorte skiver, hvide tal og røde nåle. den FIS informationssystem Det har en kontrollampe, som angiver, når den har nået grænsen drejningsmoment, og andre indikatorer til belastningen tryk og olietemperaturen og endda en 'Laptimer' for timing omgangstiderne på en racerbane. RS sportssæder med deres laterale markeringer, integrerede nakkestøtter og registrering RS7 føje til standardudstyr; sin dækning opretholdes i en kombination af stof og læder sort alcantara, og dens centrale område er dekoreret med diamant quiltet. En alternativ mulighed er Valcona læderindtræk i sort eller sølv månen, syet honeycomb design. I mellemtiden, for dem, der har brug for plads til at bære deres personlige ejendele, volumen bagagerum kan variere mellem 535 og 1390 liter, hvis bagsæderne.

Passion til 560 slag

Den mekaniske hjerte, der driver den nye RS7 Sportback Det er den kendte drev 4.0 TFSI V8 biturbo 560 hk mellem 5.700 og 6.700 rpm, med et konstant drejningsmoment 71,38 mkg mellem 1.750 og 5.500 rpm. Denne motor er kombineret med automatisk gearkasse Tiptronic otte-trins momentomformer med to driftsprogrammer D og S, ud over at være i stand til at skifte gear manuelt via paddles bag rattet. I denne motor og denne ændring slutter sig til den altid effektive permanente firehjulstræk quattro. Med kombinationen af ​​alle disse mekaniske elementer, den maksimale hastighed RS7 Sportback Det er selvbegrænsende elektronisk til 250 km / t, selvom du kan vælge mellem to muligheder, der fjerner denne begrænsning og slynget til RS7 op til 280 og 305 km / t. den acceleration fra 0 til 100 km / t Det er op til de store sportsgrene for at kunne nå at hastigheden i bare 3,9 sekunder.

Audi RS7 Sportback, et hjerte til 560 slagDet gennemsnitlige forbrug anmeldt for RS7 Sportback Det er 9,8 l / 100 km. En enhed, der hjælper brændstofforbruget når ikke meget højere niveauer er det system Cylinder on Demand, en teknologi i henhold til kørselsforhold og niveauet for effekt og moment nødvendig på alle tidspunkter fra fire af de otte cylindre i motoren.

Suspensioner, bremser, dæk ...

Typen af det shockmountsn inkorporere RS7 Sportback er en pneumatik af variabel indstilling, hvis parametre ændres afhængigt af den stil eller valgte kørsel tilstand, og at også tager hensyn til uregelmæssighederne i vejen. Denne særlige udgave A7 Den præsenterer en slyngede chassis 20 mm, hvilket betyder at rejse mere levende og stak næsten i jordhøjde, såsom sport reel måde. Som et alternativ til denne ordning affjedringssystem agter Dynamisk ride kontrol (DRC), med stålfjedre og justerbar på tre niveauer med forskellige opstillinger og fastere end dem, der kommer standard støddæmpere. En anden interessant valgfrit element til at fuldføre de mange funktioner i dynamiske system Audi Drive Select Det er at tilføje et dynamisk styring med variabel bistand styretøj ratio.

den bremser Denne atlet RS7 Sportback Heller ikke 'ingenting normale'. Serien har bremser friktionsring diske støbejern 390 mm diameter, mens eventuelt kan tilsættes diske carbocerámicos endnu større foranstaltninger, nemlig 420 mm. For sin del, paletten er brede alufælge i typer af design, hvis bare du kan vælge mellem to typer af diametre: 20 inches standard og 21 inches eventuelt.