Volkswagen Passat Alltrack 2015 fortsætter eventyret

Han overbeviste sin første generation, og derfor nu fortsætter sin saga. Og lancerede 8. generation Passat sedan og Variant deres kroppe, er det tid for Alltrack specialist. Baseret på familie, tilføjer ny udskridning, høj totalhøjde 27,5 mm, 4MOTION kunst og en specifik tilstand "Off Road" for at afslutte asfalten. Officielt vil blive præsenteret på biludstillingen i Geneve til markedet i september.

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

VW Passat Alltrack 2015

Bliver en af ​​de mest omfattende familie markedet, og det gør at styrke de attributter, der allerede viste i løbet af sin premiere i 2013. Efter ændringen af ​​generation Passat sælge, og på den ny MQB-platform i den tyske gruppe, Volkswagen afslører nu 2. generation Alltrack, omdanne en saloon crossover populære. Jeg vil ikke sige, det er en SUV, fordi klart nej, men det er en ekstraordinær turisme, meget raffineret, høj kapacitet og fantastiske alsidighed til at rulle på lave gribeflader eller asfalt spor ud. Den tidligere, i det mindste, jeg var ... og det lover at overvinde.

VW Passat AlltrackDen nye Volkswagen Passat Alltrack, stammer fra den velkendte udgave Variant, vil ramme markedet starter med en fornyet monterings kit at tilføje mere styrke til et organ, igen med suspensioner modificeres til forøgelse af dens højde 27,5 mm. En støbning og plastbelægninger perimeter, som nu har en redesignet forreste og bageste kofanger til også forbedre vinkler ind-og udgange, mens lave skærme kommer denne gang helt med rustfri stålplader dækker de mest sårbare at ramme komponenter.

Serien, den nye Volkswagen Passat Alltrack tilføjer den nye Samlet 4MOTION gruppe, og udstyret med en 5. generation Haldex kobling, der nu tillader større foregribelse og bedre tilpasning i fordelingen af ​​drejningsmoment på begge akser. Selvfølgelig, under normale forhold, vil stadig være tilladt at skyde den nye Alltrack som en forhjulstrukket til at reducere deres forbrug.

den nye Volkswagen Passat Alltrack har 4 køreindstillinger (Eco, Normal, Sport og Single) variere som sedan styreegenskaber, acceleration og ændringen. Selvfølgelig, desuden, det Alltrack vil igen tilbyde et program Off Road meget lig, der allerede nogle versioner af Tiguan udstyret til at tilpasse accelerator, ESP og ABS et lavt vejgreb, mens udløsning Descent Control.

VW Passat AlltrackMekanisk for den nye Volkswagen Passat Alltrack afledt naturligvis Variant krop, og kan vælge blandt to motorer benzin og tre diesel. Blandt de første 1.4 TSI 150 hk og den mægtige 2,0 TSI 220 hk variant magt. Tilbuddet afsluttes med turbodiesel 2.0 TDI 150, 190 og 240 hk, sidstnævnte den nye biturbo. Diesel og benzinmotorer kraftigere vil også omfatte XDS + systemet, stand til at anvende selektiv bremsning på de indre hjul for at forbedre smidighed og sving stabilitet.

eventuelt, den nye Volkswagen Passat Alltrack vil tilbyde adaptive chassis med variabel dæmpning, og en ny assistent trailer hvilket letter styring gennem bakkameraet. I øvrigt den maksimale trækkende kapacitet af den nye Volkswagen Passat Alltrack være op til 2.200 kg. De seneste VW infotainment-systemer, ligesom Mirror Link, Android eller Apple Auto carplay systemer, vil også blive tilbudt i Alltrack.

den nye Volkswagen Passat Allttrack Den fremlagde i samfundet i kommende Geneve Motor Show, men vil ikke når de forventede markedet indtil udgangen af ​​september.

Du kan også være interesseret

Geneve Motor Show 2015

Adblock
detector